Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha út szélén tolok rendszám...

Ha út szélén tolok rendszám és papírok nélküli motort azért szólhat a rendőr?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 18:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem is van A kategóriám. Motor toló ember vezetőnek számít, jogosítvány és bukósisak szükséges!!!!!!! Segédmotornál nem kell.
2012. márc. 8. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor engem átbasztak :O , elnézést kérek mindenkitől akiben hamis dolgokat ébresztettem :S hol az oktatóm, had verjem szét xD
2012. márc. 8. 19:11
 13/22 A kérdező kommentje:

Ez így nem jó :S

Hát akkor azt hiszem nyárig csak porfogó lesz a garázsban :(

2012. márc. 8. 19:47
 14/22 anonim ***** válasza:

"Akkor engem átbasztak :O , elnézést kérek mindenkitől akiben hamis dolgokat ébresztettem :S hol az oktatóm, had verjem szét xD"

ennyit rólad te szánalmas gyökér :) legközelebb tájékozódj utána ugass ;)

2012. márc. 8. 20:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Most vizsgáztam nemrég A korlátlanból, motort tolni úton kell forgalommal megegyező irányba és igen, vezetőnek számítasz miközben tolod!
2012. márc. 8. 20:43
 16/22 anonim ***** válasza:

Március van és nyárig nem tudod elvarázsolni a szerelőhöz?

1 km-t tolni azért teljesítmény. Egyszer hazatoltam akkora távról egy 146 kg-os mocit, mert kiszakadt a hengerfejből a gyertyamenet a senki földjén. A végére már minden, a motoron korábban dolgozó urak édesanyjainak is szexben gazdag szép napot kívántam...

Szóval vagy áttolod (ha közben megállítanak, akkor kimagyarázod magadat), vagy keresel valakit aki átviszi helyetted. Mondjuk olyat aki áttolja nehezen fogsz találni, de akik rendszeresen rendszám/jogsi nélkül járkálnak szemrebbenés nélkül átgurulnának.

Meglepődnél ha tudnád mennyi embernek nincs meg a kategóriája, és mégis húzzák..

2012. márc. 8. 20:55
 17/22 A kérdező kommentje:

Majd lebeszélem a szerelővel hogy jöjjön le valamikor, vagy kocsival lehozom aztán nézze meg :D

Azt nem kockáztatom inkább meg hogy megbüntessenek mert akkor nyáron vagy jogsi nem lesz vagy rendszám a motoron...

2012. márc. 8. 21:20
 18/22 anonim ***** válasza:

Ne nevettessétek már ki magatokat-, a kutya sem fog megállítani, ugyanis jogilag ahogy megállsz már nincs jogalapja az intézkedésnek.

üdv: egy jogász.

egy. akik fényképeztetik magukat a mocik mellett, akkor azok is büntethetőek??? - ugye. h. nem. Onnét kezdve, h. áll a motor, nincs jogalap, azt meg neki kell bizonyítania, h. nem állsz a motorral, ami pont az igazoltatás pillanatában nem áll fenn..

2012. márc. 8. 23:02
 19/22 anonim ***** válasza:

szar duma hogy jogász vagy...

üdv: az Egyesült Államok elnöke

2012. márc. 8. 23:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Jogász perszeeeee :)
2012. márc. 9. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!