Mi a legfontosabb amit a KRESZ vizsgára kelhet? A KRESZ Egyéni Gyakorlóprogramot letöltöttem, ott általában 3-ból 2-szer azt írta ki, hogy átmentem, de félek, hogy nem hiteles a program. A vizsgán állítólag a gép rámegy azókra a kérdésekre amiket nem tudsz és csak olyan jellegűket tesz fel. Ettől egy kicsit parázok! Előre is kösz!
az elöttem lévőnek igaza van (bár én még csak m kategóriábol vizsgáztam)elmentem mindig az órákra teszteltünk ott is meg én otthon is amit nem tudod mi miért van nézd meg a könyvben és nézd meg a táblák jelentését is én ezeket tettem elsőre átmentem ma 1 hibával
2012. márc. 5. 19:39
12/18 anonim válasza:
én ma mentem át 74 ponttal. A könyvet átnéztem nagyjából, az órákra bejártam a 3pontosakat külön nem gyakoroltam, mert az logikus, ha 1szer megérted. A megállásos, megfordulós részt néztem át többször. A testkönyv is megvan azt is nézegettem napi 5-10percet és csináltam kb 15-20 tesztet a gépen. És még így is volt elég sok olyan kérdés, amit sose láttam még, de egyszerűek és logikusak voltak. Meg lehetett csinálni. 15-20 perc volt nekem a vizsga
2012. márc. 22. 13:20
13/18 anonim válasza:
Amennyiben még él a kérdés: nekem nem volt könyvem, bejártam az órákra, jegyzeteltem, a számítógépes gyakoroló program majdnem összes kérdését átnéztem sorban, teszteket csináltam. 71 pontos lett a vizsgám. A lényeg, hogy tényleg próbáld megérteni a logikát.
2012. ápr. 23. 23:06
14/18 anonim válasza:
Én pénteken voltam vizsgázni, hibátlan lett, 7 és fél perc volt. Figyeltem órán, gyakoroltam a programon napi fél órát egy héten keresztül, meg a "Készüljünk a KRESZ vizsgára! Egyszerűen, érthetően" című kiadványt részletesen áttanulmányoztam párszor.
2014. nov. 2. 12:08
15/18 cturbo válasza:
Na és ha már netán 80%-ot érek el, mert most gyakorolgatok itthon, mivel hogy már járok én is B kategóriás tanfolyamra és ha majd vizsgán 80%-ot érek el hol ott 75%-ig van akkor mi van akkor is átmegyek ugyanúgy?
2017. jún. 27. 22:15
16/18 anonim válasza:
Mi az h a vizsgan 75%-ig van?! 75pontig esetleg... Az ugyanugy egy 100%os atmenes ha 75pontot ersz el. 80% nem egyenlo 80ponttal
2017. aug. 2. 13:48
17/18 anonim válasza:
75 pontnak kell elérned a 87%-át a sikeres kresz vizsgához! 87% alatt hiába 80felett van és az már közel a számhoz buktál is vele. Inkább ne százalékokat számolgass hanem tanulj, és sikeres lesz nem az fog érdekelni hogy hány %od van
2017. aug. 4. 04:14
18/18 anonim válasza:
Tudom,hogy már régi kérdés,de azért válaszolok:
Láttam hogy sokan írták,hogy könyvet is elő kell venni az ok-okozati összefüggések miatt. Meg hogy a KRESZ pont azon dolgok közé tartozik,amiket meg kell tanulni. Ezzel egyet is értek. De hogy az ok-okozati összefüggéseket érteni kell,szerintem pont nem így van. Szerintem a KRESZ egy tipikusan olyan dolog amit helyenként nem kell és nem is lehet érteni,hanem egyszerűen csak tudni. Vagy tudod vagy nem. Tesztnél meg forgalomban sem érsz rá hosszú értekezést nyitni az ok-okozat-ról.
Nos,én nem vettem elő a könyvet,csak a tanfolyamon készített jegyzeteimet ill szorgosan csinálgattam a teszteket.
Igaz nem 200at és nem lett egy nap 8-10 egymás után hibátlan és nem 7 perc alatt csináltam meg a vizsgát,de 70 pontot ìgy is sikerült összeszednem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!