Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sikeres kresz vizsga! Hogyan?

Sikeres kresz vizsga! Hogyan?

Figyelt kérdés
Mi a legfontosabb amit a KRESZ vizsgára kelhet? A KRESZ Egyéni Gyakorlóprogramot letöltöttem, ott általában 3-ból 2-szer azt írta ki, hogy átmentem, de félek, hogy nem hiteles a program. A vizsgán állítólag a gép rámegy azókra a kérdésekre amiket nem tudsz és csak olyan jellegűket tesz fel. Ettől egy kicsit parázok! Előre is kösz!
2012. márc. 4. 19:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
2%
Hatalmas idiótának kell lenni, hogy megbukjon rajta valaki. Van olyan 8 magolós a többi józan ész.
2012. márc. 4. 19:27
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Jól csinálod csak rossz még az arányod. A gép honnan tudná, hogy te melyik kérdésre nem tudsz válaszolni? Gyakorolj még sokat. Én úgy csináltam 2 éve, hogy a gyakorló könyvet néztem a válaszokat letakartam és külön papírra leírtam a kérdés számát és a szerintem jó válasz betűjelét. Így megcsináltam 20db-ot egyben és utána leellenőriztem és örültem a fejemnek :D Miután megcsináltam az egész könyvet utána csináltam 10 vizsgagyakorlatot és kész. Vizsgán 70 pontom lett.
2012. márc. 4. 19:27
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon egyszerű.Addig kell gyakorolnod az egyéni gyakorló programmal amíg egymás után 7-8x nem lesz hibátlan.Én a könyvet elő sem vettem.Csak betanultam a kérdésekre a választ és ennyi.A könyvet akkor kezdtem használni mielőtt magát a vezetést tanultam.
2012. márc. 4. 19:53
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

„Hatalmas idiótának kell lenni, hogy megbukjon rajta valaki. Van olyan 8 magolós a többi józan ész.”

Simán meg lehet bukni. Amikor vizsgáztam, a fele társaság bukott. Három rajzost eltévesztesz, s már buktál is. Egypontosokból is össze lehet hozni simán.

Elkezded olvasni a kérdést, sietsz, klikkelsz. Csak az a bibi, hogy a mondat vége más, mint amire számítottál.

2012. márc. 4. 19:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Most nem tudom, milyen szoftver fut, de azt biztosan nem tudja, hogy te mit tanultál, hogyan szerepeltél esetleg a tanfolyamon stb.

Nem csinál mást, mint bután kiírja a kérdést, s válaszodtól függően változtatja egy változó értékét. Azt a kérdést, amire nem tudod csípőből a választ át lehet ugrani. Ezt nem értékeli sehogy. Amikor a végére érsz, újra kiírja a még meg nem válaszolt kérdéseket. Most is át lehet ugorni. Az időlimiten belül persze.

2012. márc. 4. 20:02
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

a 2/3 az nem annyira jó arány, szóval még gyakorolj a programmal. Teljesen "hiteles", nekem egy olyan kérdés sem volt a vizsgán, amivel ne találkoztam volna a gyakorlóprogramban. Egyébként azt hiszem összesen 6-7 tesztet csináltam otthon, meg a témakör szerinti teszteknek kb. a felét.

Az elsőbbségadás szabályait nézd át párszor a KRESZ könyvedben, mert olyanon kár 3 pontokat elbukni.

Sok sikert!

2012. márc. 4. 20:16
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass a gyökerekre! Igenis olvasd el a kresz könyvet, és értsed is ami benne van, mert csak így fogod érteni az ok-okozati összefüggéseket, amiket csak teszt töltögetésekkel sosem fogod tudni.

Igen csak azok a kérdések lesznek vizsgán, amik a gyakolró progiban is vannak. Értsd: ha az összes kérdést megtanulod, nem érhet meglepetés. Én ezt tettem, 100% kb 7 perc alatt, egy ismeretlen kérdés sem volt, rutinból végignyomtam az egészet, már csak azért is, mert a kérdések nagy részénél a képre nézve vagy a kérdés első 5 szavából már tudtam mit kell kattintani.

Otthon előtte kb 200 véletlen sort csináltam, illetve az összes tematikus sort egyszer. A véletlen sor valóban véletlen, a teszt elkezdésekor állítja össze a kérdéseket tök véletlenszerűen. Viszont az igaz hogy a véletlen generátora nem olyan jó, mert pl. volt olyan kérdés ami csak a 100. sorozat után jött elő, előtte egyszer sem...

A könyvet ténleg olvasd el, mert később sokkal fontosabb hogy legalább az alapszabályokkal tisztában legyél mint hogy átmenj a vizsgán.

2012. márc. 4. 22:20
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Addig csináld a tesztprogramot,amíg 10x egymásután meg nem csinálod 1 nap 70pontosra v afelülire!Kb 1hétig gyakorolj rajta naponta annyiszor, hogy egyhuzamban meglegyen a 10 átmentél teszted!
2012. márc. 4. 23:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

azt hiszem én elég jó autóssuliba jártam, mert ott minden elméleti óra után volt az anyagból egy 50 kérdéses tesztsor ppt-ben, a végén a helyes válaszokkal.

átlagban 90%-osak lettek a tesztjeim, mellette otthon az említett gyakorlóprogrammal nyomtam orrvérzésig.

igaz, hogy csak 66 pontos lett a vizsgám, de átmentem és nem kellett kicsengetni mégegyszer azt a pénzt, aminek jobb helye is van.

a forgalmi vizsga szívatósabb.

2012. márc. 5. 12:19
 10/18 kovpet ***** válasza:
100%

#4: "Három rajzost eltévesztesz, s már buktál is. "

Az életben meg EGY elsőbbséget (a "rajzos", ugye) benézel és meghaltál (vagy okoztál pár milla kárt)...

Sok mindent nem érdemes megtanulni, de a KRESZ véletlenül nem ilyen.

Kérdező: eljársz tanfolyamra, utána tanulsz, aztán ellenőrzöd magad a programmal párszor és nem lesz gond.

2012. márc. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!