Ha egy 125 köbcentis motort (minden renben vele, biztosítás, az én nevemen van, műszaki. ) jogsi nélkül vezetem (15 évesen) mi lehet a bírság?
Öcsém ilyenért 30 000-ret és 2 év eltiltást kapott úgy 6 éve(mert volt ismerős). 16-évtől már csinálhatsz A1-et, ha nem város ki, lehet jópár évig nem lesz jogsid semmire.
Ezt fokozza, ha személyi sérüléssel járó balesetet okozol, akkor huhú... inkább ne tudd meg szerintem.
A dolog érdekes... a biztositás (is)a Te neveden van, akkor meg kellett valakit jelölni akinek van rá jogositványa, ugyanis nem kötik meg a biztositást addig. Az üzemben tartónak kell biztositást kötnie.
A motort jogsi nélkül használhatod, KIZÁRÓLAG magánterületen. Várd ki a születésnapodat és menj tedd le a jogositványt!
Csak sok-sok pénzt, és sok évre eltiltást kaphatsz ha elkapnak, és a motoros rendőr elől nincs menekvés, csak a gépkocsis elől tudsz meglépni.....
Anno 6éve 650es géppel fogtak meg,feljelentés, 70ezer,+3hónap eltiltás, nagyjából ennyit kaphatsz te is, szerintem nem éri meg, ha terepre mész akkor told el az első földútig.
/Amúgy, a rendőrautók mondeók, és nem 300lóerősek, plusz ha kimész előlük terepre felülnek az első bakháton./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!