Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy 125 köbcentis motort...

Ha egy 125 köbcentis motort (minden renben vele, biztosítás, az én nevemen van, műszaki. ) jogsi nélkül vezetem (15 évesen) mi lehet a bírság?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Öcsém ilyenért 30 000-ret és 2 év eltiltást kapott úgy 6 éve(mert volt ismerős). 16-évtől már csinálhatsz A1-et, ha nem város ki, lehet jópár évig nem lesz jogsid semmire.

Ezt fokozza, ha személyi sérüléssel járó balesetet okozol, akkor huhú... inkább ne tudd meg szerintem.

2012. márc. 4. 01:09
 2/7 anonim ***** válasza:

A dolog érdekes... a biztositás (is)a Te neveden van, akkor meg kellett valakit jelölni akinek van rá jogositványa, ugyanis nem kötik meg a biztositást addig. Az üzemben tartónak kell biztositást kötnie.

A motort jogsi nélkül használhatod, KIZÁRÓLAG magánterületen. Várd ki a születésnapodat és menj tedd le a jogositványt!

Csak sok-sok pénzt, és sok évre eltiltást kaphatsz ha elkapnak, és a motoros rendőr elől nincs menekvés, csak a gépkocsis elől tudsz meglépni.....

2012. márc. 4. 06:51
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Az kéne még, hogy egy bepánikolt 15 éves játssza a halálos irambant, mert itt meg lett mondva, hogy alázza a nyolcadliteres szarja a rendőrautót. Nyilván alázza a 300 lóerős focusokat...
2012. márc. 4. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Anno 6éve 650es géppel fogtak meg,feljelentés, 70ezer,+3hónap eltiltás, nagyjából ennyit kaphatsz te is, szerintem nem éri meg, ha terepre mész akkor told el az első földútig.

/Amúgy, a rendőrautók mondeók, és nem 300lóerősek, plusz ha kimész előlük terepre felülnek az első bakháton./

2012. márc. 4. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

ezek nagyon nem mondeok

2012. márc. 4. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
És tényleg,, visszaszívtam.
2012. márc. 4. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Terepen akkor van szívás, ha Nivával vagy Pathfinderrel mennek utána :)
2012. márc. 4. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!