Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi folyhatott ki a kocsiból?

Mi folyhatott ki a kocsiból?

Figyelt kérdés
Ez történt: tegnap kora este, 2-3 napos állás után gurultam pár métert a kocsival, hogy közelebb legyen a kapuhoz. Ezalatt csak az 1. és rükverc fokozatokat használtam, kuplunggal. Ma reggel a kocsi alatt és kicsivel mögötte 4-5 foltban fényes, fekete folyadékot találtam. Nem fogta meg a kezemet mint az olaj és olyan szaga volt, mint az égett ferrodolnak egy rosszul sikerült váltás után. Benzines autóról van szó. A kérdés, hogy ilyen rövid használat után köphetett-e maga köré valamit a kocsi, és ha igen, milyen cucc jött ki belőle? Vagy lehet hogy már régebben ott voltak a foltok és nem vettem észre a sötétben? A tegnapi parkolás alatt egy vészlámpa sem gyulladt ki.
2012. márc. 2. 11:19
 1/2 pagan ***** válasza:
figyeld meg hogy mely alkatrész alatt vannak a foltok,én az olajteknőre tippelek,kicsit nekem is ereszt,de még nem olyan vészes,ha minimális a folyás akkor nincs nagy gond,én 3 éve így járok:)
2012. márc. 2. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:
kipufogobol a trutyi
2012. márc. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!