Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az automata váltó is olyan...

Az automata váltó is olyan megbízható mint a manuális?

Figyelt kérdés
Nem megy tönkre hamarabb?
2012. febr. 28. 23:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5éve automatát vezetnél neked se menne egy perc alatt - ez nem igy van. Legalabbis en lany letemre ezt megcafolom. Az elmult 7 evben csak automata valtos kocsim volt, es mikor nagyritkan meglatogattam a szuleimet es apu manualis verdajat hasznaltam, 1 percig tartott korulbelul beleszokni, azt is csak azert, mert az o regi kocsijan eleg kemeny a kuplung. De ha haver adta oda a manualis kocsijat (normalis kemenysegu kuplunggal) eszre sem vettem, hogy valtok. Talan ezt hivjak rutinnak? :)
2012. febr. 29. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Vagy csak van hozzá érzéked, akiket eddig láttam átülni azok elég rendesen bénáztak, nemtudom, lehet hogy csak ők voltak extrém bénák. :D Sőt, cseréltem már kuplungot is emiatt, a kliens megvette az automata után a kéziváltós autót, aztán 2nap alatt lenullázta a tárcsát városi forgalomban, igaz ő 15év után vezetett először kézi váltóval.
2012. febr. 29. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:

"

Legalabbis en lany letemre ezt megcafolom. Az elmult 7 evben csak automata valtos kocsim volt, es mikor nagyritkan meglatogattam a szuleimet

"

Vagyis mindent egybevéve kb. havonta vezettél manuális autót (haver és szülők) ez nem egyenlő azzal, hogy valaki 1X évig nem is ül kézi váltós autóban. Az érzék is fontos, de az is hgpy mennyi idő telik el a manuális váltós korszak óta. Minél hosszabb, annál nehezebb visszaszokni...

2012. febr. 29. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:

egybevéve kb. havonta vezettél manuális autót - ezt megis mi a francbol szamoltad ki???

8 eve elek kulfoldon, a "nagyritkan meglatogatom" az korulbelul 1, neha 2 evente jelenti, amikor 2-3 hetet toltok Mo-n es vezetek manualisat!

2012. febr. 29. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon ügyesek vagytok mind ,csak nem ez a kérdés:D
2012. márc. 1. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:
nem megy tönkre hamarabb, viszont a javíttatása költségesebb, ellenben sokkal komfortosabb a vezetés és ne feledd, magyar találmány... elég fura, h amcsiban szinte csak ilyen van, itt meg ragaszkodunk a gagyi manuálishoz...
2012. máj. 28. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!