A robogoknál a görgők hogy vannak?
Úgy értem, minnél nehezebbet teszek bele annál gyorsabb? vagy pont fordítva? ill. elég csak azt kicserélni?
mondjuk szerintem esedékes lenne így 18e km után.
Kösz jól vannak a görgőim!
:)
Az autómataváltó lengősúlyára gondolsz?
Mert az ha nehéz akkor hamarabb eléri a végsebességét de lassabb lesz. ha meg könnyű akkor gyorsulni nem fog de a végsebessége lesz több.
18.000km után nem ártana cserélni.
Ha nehezebbet teszel bele akkor a végsebesség nagyobb lesz, viszont nem úgy gyorsul mint előtte. Ezt nem tudod sokáig fokozni mert ha túl nehezet teszel bele akkor erőlködik a motor lehet hogy nem is pörög olyan nagy fordulaton, tehát a végsebesség se nő meg.
Ha kisebbet teszel bele akkor elvileg lassabb lesz de jó lesz a gyorsulása. Olyanról is hallottam hogy valakinek a kisebb görgőtől még a végsebesség is nőtt. Ezt úgy tudom elképzelni hogy a kis súly miatt jobban kipörög a motor, ez persze fogyasztásnövekedéssel jár.
Szóval ha nagyobbat teszek bele nő a végsebesség? :)
A gyorsulás annyira nem lényeges...nyáron 200-300km -s turákat mentem vele, kb 75km/h átlagban, de lehet inkább lecserélem egy 125ccm-re. Csak érdeklődtem.:)
Köszi a válaszokat!
t 55 nyugodtan megkereshet! :)
köszi a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!