Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek nagy lehet a kár?

Szerintetek nagy lehet a kár?

Figyelt kérdés
Piaggio hexagon 125-ös 1994-es 2T vízhűtéses motorom fel volt töltve fagyállóval de nemvolt hozzányúlva a télen, most belenéztem a víz tartáylba és nincs benne víz, gondolom megfagyott és vmit szétrepesztett aztán kifolyt, szerintetek mit és hol repeszthetett szét? vagy a blokkot is tönkrevághatta? kb anyagiakban mit jelent ez nekem? egy új blokk?

2012. febr. 26. 14:49
 1/5 tetro ***** válasza:
szerintem vidd el egy szerelőhöz, és ne itt kérj látatlanban jóslatokat.
2012. febr. 26. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen vegyél egy új blokkot, meg se nézd. Csak csukd be a szemed és számold a 20 ezreseket.
2012. febr. 26. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
simán ereszthet a tömítés is, ha csak úgy kivágod a blokkot akkor inkább add nekem
2012. febr. 26. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:
persze elviszem szerelehőzöz, csak kíváncsi votlam a véleményetekre, nem akartam neki állni itthon, de köszi a hülyeségeket azért(:
2012. febr. 26. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha fagyálló volt benne akkor semmi para.Töltsd fel újra és nézd meg ,hogy hol folyik .
2012. febr. 27. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!