Hogyan tudnám újra széppé varázsolni?
Figyelt kérdés
Fekete műanyag lökhárítók vannak az autómon, de mostanra márt kifakultak és kicsit szürkések lettek. Mivel tudnám újra szép feketévé varázsolni úgy, hogy tartós is legyen, de nem szeretném festeni? Sima festetlen fekete műanyag. Turtle wax műszerfalápolóval szoktam ápolni akkor 1-2 hétig szép fekete de aztán elkezd lemosódni és újra olyan mint előtte.2012. febr. 25. 18:16
1/4 anonim válasza:
szilikon spray-t próbáltad?
ennek egy hátrányát tudom, nagyon fogja a port
3/4 anonim válasza:
Szilikon spré sem tartós,olaj alapanyagú,egy hét után lekopik az is. Én a lökhárító sprét ajánlom,igaz hogy "fested" a lököst,de az tartós marad.
4/4 anonim válasza:
golfom volt elég öregecske,lemostam a lökháritokat száradás után át kentem az összes kifakult részt sima lakkal olyan lett mint uj korában szépen csillogott és tartos is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!