Mikor kell a téligumit lecserélni?
Figyelt kérdés
Lassan itt a tavasz. Szerintetek mikor lehet a téligumit a nyárira cserélni?2012. febr. 25. 14:17
1/5 anonim válasza:
Akkor érdemes ha tartósan +7 fok felett van a hőmérséklet.
2/5 A kérdező kommentje:
A nappali átlaghőmérséklet már 7 fok körül van,sőt felette is.. Vagy számít az esti is? Este nem megyünk.. :)
2012. febr. 25. 14:27
3/5 anonim válasza:
Szerintem várd meg vele az este +5 fokot. és akkor cseréld át nyári gumira. Amúgy a téli gumi tapadása sokkal jobb csak kissé jobban kopik. De én mégy egy nyár alatt sem tudtam elkoptatni a téli gumimat. szóval szerintem még vagy 2 hétig hagyd rajta a téligumit.
4/5 anonim válasza:
Akkor úgy mondanám amikor már éjszaka se alacsonyabb 7 foknál. Ráér szerintem március közepe után.
5/5 A kérdező kommentje:
A téli gumik elég gatyák,viszont a 4 új nyárim van.. Ezért érdekelne. Így is jobb ha rajtahagyom?
2012. febr. 25. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!