Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van köztetek olyan aki nem...

Van köztetek olyan aki nem tette fel a téligumit és a napokban is használni fogja az autóját?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Van, lehet kövezni...

A biztonság elsősorban az ember fejében, másodsorban a lábában, harmadsorban az autóban (gumi az autón) van.

Az egyik autónkon nincs téli gumi, van idő, amikor nem mennék vala és olyan is, hogy a téli gumissal se...

2012. febr. 3. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs téli gumim, és ha lesz hó, akkor kimegyünk a srácokkal szánkózni!

Tavaly az off-roadosok húztak ki, idén majd nem megyek le a völgybe!

:D

2012. febr. 3. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van. Lehet köpködni.
2012. febr. 3. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2012. febr. 3. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
20 éve elvagyok nélküle,most is el leszek.
2012. febr. 3. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Jelen! Ez itt nem a magastátra, simán elgurulok a nyárival is akármeddig, csak ésszel kell vezetni. Bedobok egy hóláncot ,ha esetleg elakadnék, az minden téliguminál jobban tapad.
2012. febr. 3. 23:55
 7/9 anonim ***** válasza:
birom ezeket a nyári gumisokat ,de azért ki kéne próbálni egyszer a téli gumit! Igaz nem a magas tátra de nálunk meg buknál a nyári gumiddal az autódat nem igen kéne elő venned, még akkor sem ha van hóláncod!!! a láncoddal le is vernének a fiatalok ,ha tökedlenkednél az úton 40 -nel
2012. febr. 5. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Én az utolsó pillanatban szereltem,igaz,hogy csak 2 használtra volt pénzem.

Igaz itt Szegeden most kell,hisz a külvárosbam lakok,közel 40 cm a hó.

A városbam híresen rossz az utak takarítása,még a belvárosban,a frekventált helyeken is.

2012. febr. 6. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Gyerekek a téli gumi nem csak a hó miatt kell.

A hőmérséklet miatt is.

Nem ezen kell spórolni, akinek nincs téli gumija az ne vezessen. Nekem nincs kocsim, de már ütöttek el eléggé durván. Ha azt is elütik egyszer aki nem vesz téli gumit utána venni fog.

2012. febr. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!