Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet-e 1 személy nevén 2...

Lehet-e 1 személy nevén 2 gépjűrmű biztosítása, két bónusszal?

Figyelt kérdés
Tehát ha édesapám bónusz 10-ben van, és az ő nevére kötném, az én autóm biztosítását, az is lehet 10-ben? Vagy az 0-án lesz, és ennyi erővel az én nevemre is köthetem, hogy ketyegjen a bónuszom? Van egy ismerősöm, van egy traktorja, egy két személygépjármű, meg egy kisbusz, és mind a négy bónusz 7ben van, tök hivatalosan? Ez hogy lehet?
2012. febr. 24. 11:31
 1/5 kovpet ***** válasza:
A második jármű akkor is A0-ban kezd, ha B10-ben van már az első. Függetlenek egymástól (max mennyiségi kedvezményt lehet kapni).
2012. febr. 24. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Bennem is felmerült anno ez. De mivel egy bónusz csak egy járműre vonatkozik(jármű csere esetén vihető át csak) jobban jársz szerintem ha a saját nevedre íratod. Így ha pár év múlva autót cserélsz már jobb fokozatban lehetsz.
2012. febr. 24. 14:17
 3/5 anonim válasza:
és ha apám és köztem van 50 év korkülönbség? apu 71, én pedig 21 vagyok. ha apu nevére íratnám a biztosításom, én jóval olcsóbban jönnék ki úgy, nem?
2013. jan. 15. 09:28
 4/5 kovpet ***** válasza:

Számold ki a Netrisken vagy valami másik alkusznál.

Ez majdnem egy éves kérdés egyébként :)

2013. jan. 15. 10:02
 5/5 anonim válasza:

tehát valamivel olcsóbban jönnék ki?

(beléptem a netriskre, de kb negyedóra kiszámolni apumra a biztosítást, meg ugyanennyi lenne rám is... ennyi időm sajnos nincs... hozzávetőlegesen csak tudja valaki, hogy sokkal kevesebbet kell-e fizetnem, vagy egyáltalán nem lenne olcsóbb a biztosításom ha azt az apu nevére írnánk)

2013. jan. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!