Honnan tudhatom hogy egy felni jó e az autómra?
A kérdés pontosan arra vonatkozik,hogy az én felni méretem tudom,de hogyan tudom meg egy hogy a kocsimra lehet e olyan felnit rakni aminek a felfogatása beljebb van?hogy érthető legyen a dolog milyen felnire gondolok. [link]
na már most ez kiálna a kocsi oldalából az ilyen fajta felni?
megnézed a mostani felni "ET" számát, meg a linken lévö "ET" számát.
Ha az új felni ET-je kisebb, akkor kijebb, ha nagyobb, akkor beljebb lesz a mostanihoz képest. (ha azonos szélességü felniröl, ill. gumiról beszélgetünk)
azt állt nem írják oda.de itt egy kép csak hogy világos legyek. [link]
ez egy golf egyértelmű h photoshopos.na ott a felni amire gondolok nem tudom ezeknek mi a neve,de nem is ez a lényeg.na már most ha megnézzük ha felrakod a felnit akkor a felfogatáshoz képest kb 10cm-re van a széle.az eredeti képen egy lemez felni van amit ha felrakunk egyvonalban van a szélével na mármost el sem tudom képzelni ha olyat veszek aminek stimmel az et száma és felrakom akkor az a 10cm hogy nem áll ki a sárvédőnél ha a lemezfelni széle egyvonalban van a felfogatással!értitek már mire szeretnék választ kapni?remélem jól írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!