Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyikorog az autó tolatáskor,...

Nyikorog az autó tolatáskor, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Volkswagen Polo 1.4, csak tolatáskor, azt hittük először, hogy fék, de a szervízben megállapították, hogy a fékek tökéletesek, szinte zsír új.

2012. febr. 22. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
6%

" Nyikorog az autó tolatáskor, "

ritkán olvasni ilyen szakszerűen föltett kérdést,így ebben a szőkenős formában,

:)

2012. febr. 22. 13:54
 2/7 A kérdező kommentje:

A tengelykapcsoló bal lábbal történő benyomása után jobb kézzel az autó sebességváltóját rükverc (azaz hátramenet) sebességbe helyezem.

Ezután jobb lábam a gázra helyezem, majd nyomást mérek rá, így az autó megindul hátrafelé.

Ilyenkor az autó valamilyen ismeretlen része 'nyikorgó' (bocs de nem tudom máshogy a kurv@ anyád) hangot hallat.

Vajon mi lehet ennek az oka?

2012. febr. 22. 13:58
 3/7 anonim válasza:

:D:D:D:D nem tudom, hogy ez mitől volt 'szőke nős' megfogalmazás :D

Az autószerelő nem tudta megállapítani, mi lehet a gond? Nekünk is van hasonló problémánk, mi még nem jártunk szerelőnél vele...

2012. febr. 22. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
azt hittük, hogy a fék az, ezért féket nézettünk csak
2012. febr. 22. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként sztem ha futóműtől érkezik akkor kerékcsapágy, ha az autó közepétől akkor a váltóban lesz hiba.
2012. febr. 22. 14:07
 6/7 A kérdező kommentje:

ha tudnám, hogy a kerékből vagy a váltóból jön a hang, akkor nem kéne kérdezni, igaz?

tippre nem a kerékcsapágy, azt nézték

2012. febr. 22. 14:09
 7/7 pagan ***** válasza:
attól hogy tökéletes a fék még nyikoroghat a tárcsa,vagy ha dobfék akkor az,az enyém is szokott néha,muterom autóján nemrég cseréltem fékbetétet,na az bődületesen fülsértő:D
2012. febr. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!