Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne megvenni ezt az autót?

Figyelt kérdés

Kissé túl sokat kérnek érte,de nem vagyok annak a híve,hogy fillérekért könnyen talál az ember jól karbantartott autót.Ez pl. nekem nagyon tetszik,persze,ha tényleg jó formában van.De azért egy picit drága.

6 kilóm van arra,hogy autót vegyek és,ha egy mód van rá,nem akarok rá költeni vagyonokat,miután megvettem.

Szerintetek?

[link]

2012. febr. 22. 08:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor én egy madár vagyok?:D
2012. febr. 22. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:

"Én mint autókereskedő azt mondom,hogy az autó piaci ára 200ezer Ft"

Szerintem aki rendesen szervizelte Pl: olajcsere, szűrőcsere, netán vezérléscsere (egy nagyszerviz 100-120 000ft körül mozog, maszeknál...) az autóját az tuti nem fogja odaadni 200.000ft-ért főleg ha nincs nagy baja a kocsinak... Szerintem a jó állapotban lévő astráktól 400-420.000ft alatt tuti nem válik senki, inkább megtartja vagy odaadja a gyerekének! (magamból indulok ki) Hiszen nagyon strapabíró 'igáslóról' beszélünk.

Természetesen egy széthajtott, soha nem szervizelt pénztemetőtől én is megszabadulnék akár 190 000ft-ért is...

Kérdező! Azért linkeltem kombikat mivel nagyon praktikus a csomagtere. Lehajtott hátsó üléssel szállítottam már hűtőszekrényt, golden retrivert, székeket, + a barátnőmet is átköltöztettem vele egyik kollégiumból a másikba.(csak egyszer fordultam). Lehet, hogy nem a legszebb de érdemes elgondolkodni rajta hiszen könnyen 'kisteherautóvá' alakítható. (Nekem kombi pdtdi passatom volt)

Ja, és ne feledd, olcsó húsnak híg a leve!!

2012. febr. 22. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Én talán a békéscsabait venném azok közül amiket linkeltem.

klímás, vonóhorog, 1.6-os, szervokormány, immobiliser stb... Gondolom beszámított autóról van szó.

[link]

2012. febr. 22. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:

"Én talán a békéscsabait venném azok közül amiket linkeltem.

klímás, vonóhorog, 1.6-os, szervokormány, immobiliser stb... Gondolom beszámított autóról van szó.

[link]

Én is ezt venném inkább és ebből alkudj még. Azt meg azért nem árt tudni, hogy valami annyit ér amennyit hajlandóak fizetni érte, nem amennyit az eladó kér. Ha az eladó ügyes akkor az eredeti elképzelését meg tudja közelíteni. Vásárlóként Te vagy jobb helyzetben, mert Te elmehetsz megvenni egy másikat, de az eladónak csak az az egy autó áll rendelkezésére. Ezt kell kihasználni.

2012. febr. 22. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
madár...madár ....madár :)
2012. febr. 22. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:
NEM.
2012. febr. 23. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!