Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne megvenni ezt az autót?

Figyelt kérdés

Kissé túl sokat kérnek érte,de nem vagyok annak a híve,hogy fillérekért könnyen talál az ember jól karbantartott autót.Ez pl. nekem nagyon tetszik,persze,ha tényleg jó formában van.De azért egy picit drága.

6 kilóm van arra,hogy autót vegyek és,ha egy mód van rá,nem akarok rá költeni vagyonokat,miután megvettem.

Szerintetek?

[link]

2012. febr. 22. 08:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha 600ad van autóra, ne 540ért keress. (szerintem amúgy 1995ös Astra drága ennyiért) . Számolj az átírással, eredetvizsga,első szervíz amiben szűrű és olajcsere kell, és vezérmű szíjat érdemes még, akármit mond az előző tulaj.
2012. febr. 22. 08:36
 2/16 anonim válasza:
Szerintem drága, 400 körül lenne az ára ennek a 95-ös évjáratú kocsinak. Nekem 1,7 TD Astrám van ami 97-es örülnék ha ennyit kapnák érte.
2012. febr. 22. 08:40
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem?

[link]

Jössz egy sörrel ... :o)

2012. febr. 22. 08:53
 4/16 anonim ***** válasza:

ezek jobb állapotban vannak:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 22. 09:02
 5/16 A kérdező kommentje:

Felhívtam a tulajt.Mondtam neki,hogy 400-450-et hajlandó lennék megadni érte,amennyiben nem hazudott a hírdetésben.

Erre udvariasan elmagyarázta,hogy nagyon jó állapotban sikerült hozzájutnia,anno ő is megfizette az árát és ezért ő is nagyon vigyázott rá.Említette azt is,hogy kb. 1 év műszakival vette,amikor lejárt,csak a vizsgáztatást kellett kifizetnie,mert nem kellett rá felkészíteni.

Mondta,hogy a hírdetésben nem hazudott,ha megnézem én is meglátom,hogy patent az autó.(csendes,nem kopog,rotyog benne semmi,a kárpitok tiszták)és,ahogy fogalmazott,nem nagyon jut eszébe az embernek vezetés közben,hogy egy 17 éves autót vezet.

Majd elnézésemet kérte,de nem igazán érdekli,hogy sokak szerint mennyit érne az autó.Tudja,hogy átlagon felüli az ára,de az állapota is.Ha nagyon kell és kp-ban kicsengetem 500-ért elvihetem,de az alá nem megy.Meg valami olyasmit is mondott,hogy ő nem jár rosszul,ha nála marad csak szeretne egy erősebb autót,de nem mindenáron.

Szóval nem tudom mit gondoljak.Ami igaz,hogy néztem már élőben több astrát is,ami 350-400 között volt,de olyat nem láttam,ami a hirdetéssel szemben ne különbözött volna.Mindig arra hívatkoztak,hogy ezt meg azt elfelejtette leírni,meg "tényleg,ezt már lehet,hogy cserélni kell,de mit akarok ennyi pénzért?"...stb.

A tulaj meg garantálta,hogy nézzem meg és amibe beleköthetek az két ujjlenyomatnyi rozsdafolt a csomagtérajtón.Másba nem.

2012. febr. 22. 09:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Szomgriadókor pl nem is mehet majd ez a kocsi Bp-en.
2012. febr. 22. 09:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hívd fel azt a néhány astrát amiket 9.02-kor linkeltem!
2012. febr. 22. 09:59
 8/16 anonim ***** válasza:
540ezer egy 95-ös autóért nagyon sok 250-350ezer között ér kb.Amúgy érdemes még egy kicsit gyűjteni hozzá,és inkább G Astrában gondolkodni,azok sokkal jobbak,és kevésbé rohadnak.
2012. febr. 22. 10:14
 9/16 A kérdező kommentje:

"9:59"

Nagyon köszönöm a segítséged,de kombit nem igazán szeretnék.Nem tetszenek.Viszont tényleg jónak tűnnek ezek a kocsik.

Viszont úgy tűnik,hogy nem vagyok sokadmagammal azzal a véleményemmel,hogy,ami jó azt meg kell fizetni.Igaz nem is vagyok szakértő a témában és még gazdag sem vagyok,de ott van az én néhány tapasztalatom meg azért az ismerőseim esetei,akik ugyan olcsón vettek autót,de megszámolni sem tudom,hányszor vitték szerelőhöz az autójukat.Knkrét példám van arra,hogy persze autószerelő jelenlétében mentek megvenni,meg is vették,aztán kb. a vételárat mégegyszer ráköltötte.

Tényleg nem tudom,mitévő legyek.Talán az lesza legjobb,ha kivárok és nézelődök.Hátha lesz valami.

Köszi mindenkinek.

2012. febr. 22. 10:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Én mint autókereskedő azt mondom,hogy az autó piaci ára 200ezer Ft.Én kb 150ezerért venném meg és 200ezer Ft-ért adnám tovább.Nemrég adtam el 500ezerért egy 2000 évjáratú,tip-top állapotú astrát,bácsi tulajtól.Azt nem árulom el,hogy mennyiért vettem.De nagyon nagy m@rhának kell lenni,hogy annyi pénzért megvegye valaki ezt az autót.

Szerencsére mindig akadnak madarak,és mi kereskedők ezekből élünk.

2012. febr. 22. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!