Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszerfal mutatói miért nem...

Műszerfal mutatói miért nem működnek?

Figyelt kérdés
Van egy Peugeot 306-om (1998, 1.4 XN). ma reggelé elindultam otthonról, addig nem is volt semmi gond. Leállítottam egyszer a városban, pár perc után elindítottam és a műszerfalon semmi se működött, se fordulatszámmérő, se kilóméteróra, se üzemanyagszint, se semmi! Mi lehet a probléma? Lehet így használni a kocsit?
2012. febr. 22. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nézd meg a biztosítékokat,lehet elszállt 1 biztosítékod,és attól nem működik a műszerfal mutatói!Amúgy ha indexel akkor visszajelez?Használhatod így a kocsid,csak vigyázz ne hogy bemérjenek,mert ugye nem látod a km/órát.Ha sikerült megcsinálni leírhatnád hogy mi volt a baj!

Üdv!

2012. febr. 22. 08:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Index és az összes többi visszajelző lámpa is működik csak a mutatók nem.
2012. febr. 22. 08:58
 3/4 anonim válasza:
Gondolom akkor az elektronikus kapcsolat. Ellenőrizd, hogy minden kábel a helyén van, majd a biztosítékokat.
2012. febr. 22. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
A műszerfal hátulján nem volt megfelelő a csatlakozó, szétszedtem és befújtan kontakt sprayvel és azóta semmi gond!
2012. márc. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!