130Cm3 quadom van ma szétszedtem a karburátort kitakarítani. De most a túlfolyón ömlik a benzin. Mit állítsak rajta hogy ne folyjon?
Figyelt kérdés
Ha eldugítom akkor nem indul.az úszója hasonló mint a műanyag.2012. febr. 21. 18:31
1/4 anonim válasza:
Elképzelhető,hogy nem jól raktad össze.Lehet az úszó felakadt.
2/4 anonim válasza:
Szinte biztos hogy az uszoval van baj vagy felakad ,megszorul,vagy elállitottad a szintet,vagy a tüszelep nem zár rendesen
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.az uszóval mit csináljak???Hajlitani nem tudom mert hasonlo a műanyaghoz és eltörik!
2012. febr. 21. 19:14
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem zár el az úszónak a tű szelepe,valszeg kosz került bele a nagy "kitakarítás" alatt.
Szedd le a fedelet és sűrített levegővel fúvasd ki az ellenkező irányából a ,....a szelepet.
Többet nem valószínű hogy tudunk segíteni,hisz nem látjuk a karbit. Neked kell megtalálni a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!