Pagan kérdése:
Mi a tapasztalat infinity gumiabroncsok terén (nyári)?
Figyelt kérdés
viszonylag jó árban van,de megéri?2012. febr. 17. 15:01
1/6 Katoonene válasza:
Egyszeri, hangsúlyozom, EGYSZERI tapasztalat: 3 év használat után egyszer nekem spontán leeresztett , persze nem egyből, hanem szép lassan, eredmény, félig belecsúsztam az árokba. Nosza mondom, belementem valamibe. Kerékcsere, stb, pár nap után derült ki, hogy 3 év után hajlamosak ezek a kerekek leereszteni. Maguktól. A kerék nem volt még egy éves se, nem volt benne 10.000 km se, barázdák stb. stimmeltek. Egyszeri tapasztalat, de soha nem veszek
2/6 A kérdező kommentje:
értem,igazából eg gumi 3-4 év után megérne a cserére,persze sokan mint ahogy én is elhúzza 7-8 évig is,tudom milyen gumi lenne jó de az 40 ezer körül van darabja
2012. febr. 17. 17:10
3/6 anonim válasza:
Ilyen meg hasonló KINAI abroncsok,komolyan mondom még ingyen se kéne.Veszélyes,magasabb sebességnél szétdurranhat,púposodnak,kicsi a tapabásuk főleg vizen,ráznak,stb.Nemrég olvastam róluk egy cikket is ha nagyon érdekel holnap megkeresem.
Ezek a márkák közül válassz:Bridgestone,Continental,pirelli,hankook,semperit,dunlop,nokian,michelin,vredestein,kumho,yokohama,toyo,kleber,fulda,bf goodrich,uniroyal,barum,matador
4/6 anonim válasza:
Nekem volt,soha többet nem kell ,egy használt márkás gumi inkább mint ez ,az olcsóbb és jobb is. Szárazon nem volt vészes, de ha vizes az út ,esik az eső olyan mintha jégen mennél, rettentően csúszik.
5/6 A kérdező kommentje:
oké,köszi a kommenteket,akkor nem veszek ilyen szart!
2012. febr. 17. 18:18
6/6 gomzoli válasza:
Az autó egyetlen kapcsolata az úttal a gumi, ezen nem szabad spórolni! Itt kivételesen 100%-ig igaz, hogy ami olcsó, az szar is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!