Van egy nagyon gyanús garázs, ahol szerintem lopott kocsikat tartanak. A rendőrségnek szóltam már de nem igazán érdekelte őket. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 02:01
11/15 A kérdező kommentje:
Két kocsimat is ellopták már hiába volt minden biztonsági fegyverrel felszerelve. Tehát én tusom mit éreznek azok akiknek elveszik. És miből gondolom hogy gyanús...hát csak gyere ide és meglátod. És lehet hogy ez banda nyúlta le az enyémet is. Csak annyit kértem a rendőrségtől hogy jöjjenek ki nézzék meg. Mondjuk az a gond hogy ez magántulajdon ahova meg házkutatási kell, amit azért nem könnyű szerezni. Na mindegy, vezeték nélküli kamera beállítva és telibe veszem az egész raktárat. Ja hogy illegális, én is sza*ok rá.
2012. febr. 16. 00:34
12/15 A kérdező kommentje:
:)
2012. febr. 16. 00:35
13/15 anonim válasza:
Szerintem helyesen cselekszel. Ez lenne a normális mentalitás. Bezzeg, ha másról lenne szó, ami meg az ő érdekeit képviselné, akkor fel lennének háborodva és röpködnének az ötletek.
14/15 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom hogy most jelenleg az országba egyfajta passzív háború van, ami majd sajnos meg fogja magát mutatni. Itt most nem csak a kocsilopásokról van szó hanem sok mindenről. Remélem hogy ennek a népnek maradt még annyi ereje hogy összefogjon. Nem, ne gondoljátok hogy én valami nagy jobbikos hazaimádó vagyok. De ahogy egyre nagyobbakat rúgnak belém aztán meg szembe köpnek, valamikor előbújik belőlem is a hazaszeretet!
2012. febr. 16. 01:19
15/15 anonim válasza:
Illegális bizonyíték nem mérvadó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!