Másnak is ellopták már autóhitel felvétele után a kocsit? Nem szeretnék ellen reklámot csinálni és nem is akarok senkit se gyanúsítani. De van egy kft amely autóra ad hitelt, és rendszerint 2-3 hónap múlva eltűnik a kocsi.
Szerintem ez az "ember" az autótolvajok közé tartozik mert nagyon védi őket. És hát azért nem csak én vagyok vele így hogy a rendőrség semmit sem tesz. Olvasgassál csak a fórumokon pl.autolopások.hu, lopottautók.hu. Szerintem teljesen érthető a tömeg elégedetlensége. Persze az autók megtalálása nem csak a rendőrségen múlik, de azért tehetnének többet is mint felveszik a jegyzőkönyvet.
Lásd::
Mellettünk van egy pékség és hát elég rendesen be van kamerázva. Nagyon rendesek voltak és megmutatták a videókat hátha találunk rajtuk valamit(sajnos nem abba az irányba ment a tolvaj). De mondjuk rendőrként nekem ez lenne az első dolgom hogy kikérdezem a szomszédokat nem láttak-e valamit és körbenézek a környéken hátha felvette őket valamelyik kamera. De persze semmi, sőt kifejezettén kérték hogy ne zaklassunk senkit. What a fuck?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!