Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Másnak is ellopták már autóhit...

Másnak is ellopták már autóhitel felvétele után a kocsit? Nem szeretnék ellen reklámot csinálni és nem is akarok senkit se gyanúsítani. De van egy kft amely autóra ad hitelt, és rendszerint 2-3 hónap múlva eltűnik a kocsi.

Figyelt kérdés
Én is felvettem ezt a hitelt nekem is eltűnt a kocsim, van egy ismerősöm ő is ugyanennél a kft. - nél vett fel hitelt neki sincs már meg. A cég szinte bárkinek adnak(bar listásoknak) is autóhitelt kedvező kamatozással. Az ember aki kijön felmérni a kocsit nagyon alapos!

2012. febr. 14. 16:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szerintem ez az "ember" az autótolvajok közé tartozik mert nagyon védi őket. És hát azért nem csak én vagyok vele így hogy a rendőrség semmit sem tesz. Olvasgassál csak a fórumokon pl.autolopások.hu, lopottautók.hu. Szerintem teljesen érthető a tömeg elégedetlensége. Persze az autók megtalálása nem csak a rendőrségen múlik, de azért tehetnének többet is mint felveszik a jegyzőkönyvet.

Lásd::

Mellettünk van egy pékség és hát elég rendesen be van kamerázva. Nagyon rendesek voltak és megmutatták a videókat hátha találunk rajtuk valamit(sajnos nem abba az irányba ment a tolvaj). De mondjuk rendőrként nekem ez lenne az első dolgom hogy kikérdezem a szomszédokat nem láttak-e valamit és körbenézek a környéken hátha felvette őket valamelyik kamera. De persze semmi, sőt kifejezettén kérték hogy ne zaklassunk senkit. What a fuck?

2012. febr. 14. 22:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Ráadásul ez a tolvaj nagyon pofátlan volt, mivel az orrom előtt vitte el a kocsit. Sajnos a szomszéd túl lassan kapcsolt és már nem tudtuk utolérni. Persze rögtön hívtam a rendőrséget, mondtam nekik hogy most vitték el és hogy merre felé ment. Azt mondták nyugodjak meg, kijönnek és felveszik a jegyzőkönyvet. Ha időben kapcsolnak akkor már meg lenne az elkövető.
2012. febr. 14. 22:20
 13/13 Napkiraly ***** válasza:
ismerősömnek a márkaszervizesek lopták el a kocsiját a szervíz után pár héttel (pár évvel később megbuktak). A kocsidtól mindenféle ilyen férget (biztosítós, szervizes, porszívóügynök) távol kell tartani, és senkinek nem kell mondani hogy hol parkolsz (garázs vagy utca), még akkro se ha rákérdez (eleve gyanús). A szervizeket is ismerős szerelőnél kell csináltatni, dögöljenek éhen a lehúzósok
2012. febr. 18. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!