Remarque kérdése:
Renault Twingo ajtó belülről nem nyitható. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2002-es Twingoról beszélek. Kívülről könnyedén nyílik, a belső kilinccsel bármennyire húzom, nem lehet kinyitni.
Zárcsere? vagy orvosolható egyszerűbben.
2012. febr. 13. 11:37
1/2 anonim válasza:
A kilincsed mögött az ajtózárig egy pálca viszi át a nyitóerőt. Az szokott leugrani ,kiakadni.
Nem hinném hogy komplett zárcserére lenne szükség.
Maximum a belső kilincs cseréje ha elpattant belül az amibe a zár húzó pálcája beakad. A külső kilincsnek és az ajtó élében lévő zárnak(tudod ami beakad) annak nemlehet baja ha kivülről tudod nyitni. Ha azt mondja valaki komplett zárcsere az be akar húzni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm. a belső kilincs akasztòja èpnek tűnt,amikor kiszedtem. Ha nagyon hùztam, akkor nyitott. A pàlca nyúlhat? ( nem hinnèm). Sajnos az egész kàrpitot nem tudtam leszedni a patentek miatt. A belső kilincs akasztòjàban van egy müanyag betét. Az kophat? A kilincset ütközésen tùl kellene húznom, hogy letörne. Akkor nyitnà.
2012. febr. 13. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!