Simsonom 60 ccm-es vmi erősebb, márkásabb gyűrűt szeretnék rá venni, valami tipp?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy krómgyűrű meg ilyesmi,Kazincbarcikai vagyok,Miskolcon esetleg hol lehet beszerezni? vagy netes oldal ahonnan rendelni lehet..2012. febr. 12. 22:22
11/16 anonim válasza:
Akkor elkeseritelek, mert ha van egy Flexi honolod, meghonolod es raksz bele uj gyuruket annak komoly hatasa van a motor teljesitmenyere...Es igen a Krom gyuru kemenyebb mint a sima gyuruk ezert is irtam hogy ne tegye, a markassal semmi bajom nekem sem.
12/16 anonim válasza:
B*szhatod a hónolásodat, ha a henger már elkopott, ahogy elkezd kopni a gyűrű is, 1-2 ezer km után (jobb esetben) ugyan olyan erőtlen lesz, ráadásul csörögni is fog gyűrűzés után. Szóval ez amolyan ideiglenes megoldás féle. Csak sokan szívesen alkalmazzák fúrás helyett, mert olcsóbb.
13/16 anonim válasza:
Na akkor tisztazzuk: mi most egy agyonkopott hengerrol beszelunk amiben Krom gyuruk voltak es van vagy 1mm valla vagy egy sima hengerrol amiben normal gyuruk voltak es maximum tukrosre kopott, de valla gyakorlatilag nincs.... mert ugye a 2 nem ugyan az. Mert en az utobbirol beszelek ami normal esetben idoben elkezdett felujjitast jelent, es Ertelme van. Mert amikor nincs ero a motorban normal esetben meg csak a honolas kopik le, es ugye akkor kell felujjitani nem mikor mar valla is van.
14/16 anonim válasza:
Csúnya lenne ha akkor kellene felújítani, ugyanis a hónolás mélysége csak néhány mikrométer, az neked 1-2 ezer km alatt bőven elkopik és már nem fog látszódni.
15/16 anonim válasza:
Naq hat errol beszelek ha kemeny gyurut hasznal az illeto pont ez tortenik. Ha normalt akkor a honolasnak 10E minimum ki kell birnia vagy inkabb 20E egy ilyen szerkezetben. Csak a tisztanlatas kedveert 14E Uzemora utan a traktor huvelyeben nemhogy latszik a honolas hanem olyan mint a gyari, Na ezert nem mindegy mit csinalsz.
16/16 anonim válasza:
Induljunk már ki abból emberek, józan paraszt ésszel, hogyha két test egymással súrlódik, akkor nyilvánvaló, hogy kopik is, a kopás mértéke viszont eltérő, de attól függetlenül nagyjából együtt kopik rendszer, ha már nagyon oda van akkor szoktak másik gyűrűt tenni rá az jobb esetben segít egy kicsit. DE SZÁZAD MILLIMÉTEREKRŐL BESZÉLÜNK EMBEREK! NEM PEDIG CENTIMÉTEREKRŐL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!