Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swiftbe a folyamatosan...

Suzuki Swiftbe a folyamatosan égő check engine-t h lehet megcsinálni h ne jelezzen?

Figyelt kérdés
Egy 2003-as 1.0 Suzuki Swiftről lenne szó, és ez a hiba a mai nap folyamán jelentkezett, beindítottam és ez a check engine logó világított sárgán. A leírásba a káros anyag kibocsátást írja, de hogy lehetne ezt a jelzést megszüntetni?

2012. febr. 12. 19:22
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
háát őőő őszintén megmondva igen, tankoltam szombaton egy MOL kútnál tele tankot. Ma megnéztem pontosabban dolgokat és mikor beindítottam a kocsit remegett nagyon a kormány meg a motor is, és baromi alacsony az alapjárata a kocsinak, valószínűleg azért jelez vagy az szállhatott el, de eddig tankolással sose volt ilyen bajom vagy h emiatt lenne problémám.
2012. febr. 13. 15:01
 12/25 anonim ***** válasza:
[link] Ennek az oldalnak az alján van egy olyan rész hogy öndiagnosztika. Na ezt megcsinálod és rájössz hogy mi a baj.
2012. febr. 13. 18:03
 13/25 anonim ***** válasza:

Kedves 02-12 21:02-as válaszoló!

Ha kiszedi az égőt az nem egy nyerő ötlet még akkor sem, ha épp elakarja adni a kocsit. Mivel akinek van egy csepp esze, az a gyújtás ráadása után egyből látja, hogy a motor ellenőrző lámpa nem világít!

Nekem akkor gyullad ki ez a lámpa, ha tartósan megyek az autópályán 130-140-el. De olyankor visszább veszek a sebességből és már el is alszik. Talán nézettesd meg a gyertyákat, lehet, hogy nem tudja elégetni az összes üzemanyagot és erre reagál így.

2012. febr. 16. 11:25
 14/25 anonim ***** válasza:

* talán nézesd meg

Bocsi elírtam!

2012. febr. 16. 11:26
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

"háát őőő őszintén megmondva igen, tankoltam szombaton egy MOL kútnál tele tankot."

Ez hiba volt. Felejtsd el a Mol-t... Nagyon spórolnak az adalékon!

!!Omv, vagy Shell!!

Mindezt tapasztalatból írom de nem akarom egyiket se reklámozni...

2012. febr. 16. 12:19
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) hát eladni semmikép sem akarom, szóval kivenni nem fogom a lámpácskát. Meg azért is jelez mert nincs valami rendben.

Ha tényleg a benzin lesz a gond akkor nem fogok ezentúl MOL-nál tankolni... Ma megyek szerelőhöz kiolvastatni a hibát és utána már többet fogok tudni.

2012. febr. 17. 12:34
 17/25 anonim ***** válasza:
üdv, csak érdeklődni szeretnék, hogy hogyan sikerült a szervizelés? mi volt a baja?
2012. febr. 18. 20:21
 18/25 anonim ***** válasza:

"mi volt a baja?"

Úgy tűnik, hogy véletlenül Mol kúton tankolt!

2012. febr. 18. 20:32
 19/25 A kérdező kommentje:
na szóval ki lett olvasva a hiba és a pillangó szelep vagy folytó szelep kapcsoló volt a ludas, meg az alapjárat még néha hülyéskedik... gondolom a benzin miatt van, vagy nem tudom, de egyszer normális az alapjárat egyszer meg nem... persze ez hideg indításonként eltérő... A lényeg az ha még 1x ki jelzi ezt a hibát akkor vissza kell vinni, mert valszeg valami bekerülhetett a rendszerbe és azért volt/van ez a hiba, de remélem egy újabb tankolás alkalmával helyre jön a kocsi.
2012. febr. 18. 21:14
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

"gondolom a benzin miatt van, vagy nem tudom,"

Tankolj valami normális kúton (pl-Omv) majd hajtsd meg egy kicsit az autót!

Persze előtte fogyaszd ki a tankot így végre megszabadulsz a Mol-os takonytól...!

2012. febr. 20. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!