Suzuki Swiftbe a folyamatosan égő check engine-t h lehet megcsinálni h ne jelezzen?
Kedves 02-12 21:02-as válaszoló!
Ha kiszedi az égőt az nem egy nyerő ötlet még akkor sem, ha épp elakarja adni a kocsit. Mivel akinek van egy csepp esze, az a gyújtás ráadása után egyből látja, hogy a motor ellenőrző lámpa nem világít!
Nekem akkor gyullad ki ez a lámpa, ha tartósan megyek az autópályán 130-140-el. De olyankor visszább veszek a sebességből és már el is alszik. Talán nézettesd meg a gyertyákat, lehet, hogy nem tudja elégetni az összes üzemanyagot és erre reagál így.
* talán nézesd meg
Bocsi elírtam!
"háát őőő őszintén megmondva igen, tankoltam szombaton egy MOL kútnál tele tankot."
Ez hiba volt. Felejtsd el a Mol-t... Nagyon spórolnak az adalékon!
!!Omv, vagy Shell!!
Mindezt tapasztalatból írom de nem akarom egyiket se reklámozni...
Köszi a válaszokat :) hát eladni semmikép sem akarom, szóval kivenni nem fogom a lámpácskát. Meg azért is jelez mert nincs valami rendben.
Ha tényleg a benzin lesz a gond akkor nem fogok ezentúl MOL-nál tankolni... Ma megyek szerelőhöz kiolvastatni a hibát és utána már többet fogok tudni.
"mi volt a baja?"
Úgy tűnik, hogy véletlenül Mol kúton tankolt!
"gondolom a benzin miatt van, vagy nem tudom,"
Tankolj valami normális kúton (pl-Omv) majd hajtsd meg egy kicsit az autót!
Persze előtte fogyaszd ki a tankot így végre megszabadulsz a Mol-os takonytól...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!