Mit tehetnék, ha folyamatosan fáradtnak érzem magam és alig tudok valamit megcsinálni?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok a kisfiammal gyeden. Szedek vitamint. Mégis olyan fáradtság van hetek óta rajtam, hogy már a háztartás is romokban és semmi erőm megcsinálni. 1/2 10 fele elalszom, 6-kor kelek. Éjjel, ha ébred, én is kelek. Felszínesen alszom, ha felébredek, nem tudok visszaaludni. ActivalMax-ot szedem. Napközben lótok-futok, babázom ( 14 hós), háztartásozom, de mostanában valahogy úgy kifáradok..vagyis már fáradtan ébredek,hogy semmihez sincs erőm és így kedvem sem. Depis sem vagyok, habár az itthonlét monotóniája nem egyszerű, a barátaim lemaradoztak, ezért a környékbeli mamákkal sétálunk. A férjemmel minden ok. Miért lehetek fáradt?2009. szept. 21. 14:48
1/5 anonim válasza:
A barátnőm (2. gyerek után) is pont így volt, és mikor már teljesen kétségbeejtő lett nála a helyzet, akkor kivizsgáltatta magát és kiderült : pajzsmirigyproblémái vannak!!!
Hiába szedett ő is előtte vitaminokat, erősítőket, egyre erőtlenebb lett...
Vizsgáltasd ki magad!
2/5 anonim válasza:
mert nem tudsz rendesen phizni,és csak a szokványos mókuskerék van.
3/5 anonim válasza:
A környezetemben van néhány kismama,mindenki erről panaszkodik.Szerintem az éjszakai felületes alvástól van.
4/5 anonim válasza:
Szia! segíteni szeretnék, ezért szeretném megkérdezni mióta fekszel a fekhelyeden? Pontosan mióta érzed magad teljesen lestrapálva?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm előre is!
A tető az olyan 5 hónapja tart már sajnos. :(
2009. szept. 24. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!