Gabenka24 kérdése:
Van egy 92es karburátoros fiat tipom amikor leállítom és utána néha nem lehet elindítani mert nincsen szikra átnéztem mindent gyújtás elosztó gyújtógyertyakábelek trafó gyújtáskapcsoló gyújtáselosztó. Is rendben van és már nem tudom mit nézzek meg?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 15:50
1/7 anonim válasza:
es honnan tudod hogy szikra nincs?amikor inditoztal kivettel egy gyertyat?ha tenyleg szikra baj van vegyel bele uj trafot es gond egy szal se.........vegyel bele zsiguliet......ugyanazt tudja meg az csak 3000 forint.....az eredeti fiat meg tuti van vagy10000..........
2/7 A kérdező kommentje:
a trafót is már cseréltem de ugyanaz járt egy ideig és utána nem lehetet elinditani
2012. febr. 11. 16:19
3/7 anonim válasza:
ha sikerül beinditanod sötétben nézd meg hátha valami áthuz /a szikrázást meglátod a sötétben/ ha nem digiplex esetleg
4/7 A kérdező kommentje:
megnéztem de nem találtam áthuzást
2012. febr. 11. 19:47
5/7 anonim válasza:
az elso vagyok.....de akkor megegyszer megkerdezem hogy bizts hogy nics szikra???????????????mikor inditoztal es nem akart indulni akkor kivettel egy gyertyat es nem volt szikra?..........mert itt vmi nagyon nem stimmel,hogy allitod hogy minden ok de megsem megy.....
6/7 A kérdező kommentje:
amikor elindul nagyon szépen jár de amikor nem lehet elinditani nincsen egyeltalán szikra
2012. febr. 11. 20:32
7/7 Army1991 válasza:
Szia, végül mi volt a probléma? Hasonló a helyzet most nálam is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!