Melyik autó illatosító a kedvenced? A fajta és az illat is érdekel.
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 22:57
11/19 anonim válasza:
ambipur vanillia. Régen jobb illata volt, sajna mostanában már csak valamivel kevert illatban létezik, de még mindig jó.
13/19 anonim válasza:
Lepontoztatok azért, mert a kókuszos a kedvencem? LOL
14/19 anonim válasza:
Wunderbaum vanilia a traktorban.
Brise a kocsiban,valami ocean.
Ugyanez az illat a kisteherben.
15/19 anonim válasza:
Én egyszerre kettőt szoktam:
Wunderbaum vaníilia
Wunderbaum narancs (iazából nagyon régen láttam már Wunderbaumba, úgyhogy most cora-s narancsot teszek be mellé)
16/19 anonim válasza:
Mindenki butuska. A legjobb a Wunderbaum Sportfrische..:))
17/19 ßđkan válasza:
Wunderbaum régen volt a csoki illatú de már Én sehol sem találok...most a Wunderbaum Vanilia
18/19 anonim válasza:
Hát a Wunderbaum nem túl kreatív. Mi inkább ki szoktuk szellőztetni az autót. Én általában egy karika száraz citromot rakok a szellőző-búrák mögé, ha nagyon muszáj, de amúgy a klasszikus "autóillatósítóban" mint olyanban csalódtam.
19/19 anonim válasza:
Általában vanília illatú. A közeli gumiszervizben szoktak osztogatni ilyen reklám autóillatosítókat. Jóban vagyok velük ezért mindig onnan kunyizok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!