Golf 3 első autónak?
Figyelt kérdés
Mennyit érdemes rákölteni?
Esetleg valami más?
2012. febr. 10. 19:09
1/12 anonim válasza:
Már ne. A maga idejében jó autónak számított, de felgyorsult körülötte a világ. A leggyakoribb az 1,4, azzal előzni életveszély. Nincs ereje a motornak. Az 1,6-os már jobb, de ritka, úgy ahogy az 1,9 Tdi. Az utóbbi már megy redesen, de a golf 3-ak mostanra elöregedtek, gyakori a váratlan rozsdahólyag, a műanyagok repedeznek, nyüszögnek, a motorokban is benne van már a 2-500000, a felszereltség fapados.
2/12 anonim válasza:
mennyi pénzed van kocsit venni?
3/12 A kérdező kommentje:
5-600e
2012. febr. 10. 20:43
4/12 anonim válasza:
Én nem elsőnek,másodiknak vettem két éve egyet(gti 16v)Nem bántam meg.Semmi rozsda,megfelelően vigyázott rá az előző tulaj.Szerintem inkább ez számít a saját izlésed,és a számodra megfelelő autó kiválasztásánál,hogy az előző gazdája költött-e rá.Főleg ennyi pénzért,mert ugye ennyiért már fiatalt nem fogsz kapni.Nagyon sok találkozót szerveznek a márkatársak,oda eljárogathatsz új ismerősöket szerezhetsz.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Ez a Golf 4 linket komolyan gondoltad? Szanaszét volt törve ez az autó mindenütt, nézd már meg az illesztéseit. Meg az ajtónál is egy vicc az egész. Ez az autó egy forintot se ér.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Nah jah, ez már tényleg jónak tűnik.
9/12 anonim válasza:
jó autók a golfok de én egy F astrát vennék (kombit)
10/12 anonim válasza:
Ve vedd kötekeedésnek 23:16, de a 16v már nem a 4-es széria?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!