A Mercedes mennyire jó márka?
Figyelt kérdés
Érdmes venni, akár régebbit?2012. febr. 8. 18:38
1/6 anonim válasza:
nem csak a neve nagy:) tényleg jó minőségű autókat gyárt, a régebbiekre ez fokozottan igaz
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok mercis, szóval nincs elfogultság:)
2/6 anonim válasza:
Meglehetősen jó márka. :)
Régebbit különösen, mára sajnos elmosódni tűnnek a minőségi különbségek. :(
3/6 anonim válasza:
A Mercedes egy nagyon jó márka ,precíz autókat csinál.Még a többi német társa között is kiemelkedő helyen van.
4/6 anonim válasza:
Nekem egy nagyon oreg Autovillamosag szereleo azt mondta: a Precizitas a Japan autoknal kezdodik, a Nemet csk Szepen osszerakta. Es mar sajnos leirtam egy parszor a Mai Mercedesz nem az a Mercedesz mint a W123 W124 es korszakban 1994-ig gyarotattak autot utanna mar csak hulladekot 2000 utan meg gyoras szaporodo ipari hulladekot...sajnos.
5/6 anonim válasza:
Hát nem tudom. Szerintem leginkább az szidja az új Merciket, akik nem engedhetik meg maguknak. Van egy ismerősöm újabb mercis és nagyon imádja a gépet, hiába drága a szervíz.
6/6 anonim válasza:
En szerintem is nagyon jo autok, felrertes ne essek, es ha tehetnem akkor azt vennem, de csakis 1994 elotit(csak az a baj egy nepcsoport felvasarolja es teljesen lerongyolja oket). De mivel most japan autom van es 1994-bol igy van osszehasonlitasi alapom(mert igen lattam mar egy-ket nemet autot abbol a korszakbol), es azert a japan messzemenoleg jobbat alkotott ha csak a villamos rendszerebol indulunk ki. Mondhatnam hogy a motor is felveszi a versenyt, ha nem tulteljesiti. Persze karbantartas kerdese hogy mit birnak az autok, csak hat a mai autokban mindent ki kell cserelni 150 Ezerenkent mig egy regebbi autoban ez elerte akar a 500E vagy millio kilometert(azert a teljesseg igenye nelkul irtam nagyvonalakban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!