Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jó -e a mercedes...

Szerintetek jó -e a mercedes atego? (1223,1523,1528) Szerenték venni 2db teherautót. Milyet vegyek?

Figyelt kérdés

2012. febr. 5. 07:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon jó.Én ategot vennnék.
2012. febr. 5. 07:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Több kamionos cégnek is mi szélvédőzünk, nem egy használja az Ategot, tényleg nagyon megbízható igásló. Az egyik cégnek csak Mercedese van, nagy részük Atego több millió kilométert elfutottak úgy hogy nem nyúltak a motorhoz.
2012. febr. 5. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:

" több millió kilométert elfutottak úgy hogy nem nyúltak a motorhoz." << ebben biztos vagy?

Szerintem is jók az Ategok, de én csak 6 hengeres motorral venném ( tehát az 1X23,1x24,1x26,1x28 ).4 hengeresünk van, az elég gyengusz.

Hogy milyet vegyél, az attól függ mire akarod használni. Ha nem lényeg,a minnél nagyobb terhelhetőség és a fővárosban akarod használni, akkor 1223 vagy 1224, mivel a 12 tonnásokhoz még nem kell behajtási engedély a város nagyobbik részére.

Az sem mind1 milyen fülke, milyen felépítmény stb. Mire kellenek?

2012. febr. 5. 10:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Belföldön használnánk.Pótkocsival 120-150 mázsát vinne.

kb.

2012. febr. 5. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Sok rosszat mesélt róluk speditőr barátom.

A helyedben inkább Scaniában esetleg Volvóban gondolkodnék.

2012. febr. 5. 13:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Miket mondott?
2012. febr. 5. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elektronika a gyenge pontjuk és horror a javítási költség.
2012. febr. 5. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:

15 tonna raksúlynál már nem Ategot vennék, Akkor már inkább Actros ( ha már merci ). Ekkora súly alá már illik 400 lóerős vasat tenni, különben safety car leszel napközben az utakon ( mindenki mögötted fog kullogni ).

Ha jó tudom a Scania a 12 tonnás kategóriában nem kínál semmit, a Volvo FL esetében pedig kiváncsi lennék, hogy a fülkén kívül mást is átvettek-e a Renaulttól.

2012. febr. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!