Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Teherautót át lehet e vizsgázt...

Teherautót át lehet e vizsgáztatni személyautóvá?

Figyelt kérdés
Gondolok Pl. Suzuki Swift Van, Skoda Pickup, és hasonló kisteher autókra.És mi kell hozzá?
2011. ápr. 25. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek alapból személyautók nem? mármint b s jogsival lehet vezetni
2011. ápr. 25. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Van amit lehet, van amit nem. Ha lehet, akkor ugye a regadót be kell fizetni, mert az tgk-ra nincs, személyautóra viszont van! Százezrek...
2011. ápr. 25. 15:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem regadót csak külföldröl behozott autóra kell fizetni
2011. ápr. 25. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem meg nincs gravitáció, de ha kiugrom az ablakon, mégis szétfröccsenek.

Tudod Magyarországon nem gyártanak autót! Vagyis de, de attól az még nem lesz magyar, külföldinek minősül. Minden személyautót terhel a regadó. TGK-t nem! És ha egy tgk-t át akar az ember minősíttetni, akkor be kell fizetni a megfelelő összeget, regadó formájában.

Ez van, mindegy mit hiszel :)

2011. ápr. 25. 20:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te egy barom vagy ha egy auto már forgalomba van helyezve az már magyar auto arrol nem tehetek hogy nem érted mit kérdezek
2011. ápr. 26. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Tessék te dilettáns! Én vagyok a barom mi? Jaj b@zdmeg annyi hülye van, hogy borzasztó... faxnak kérdezel, ha nem hiszed el, hogy mi van????

Nesze, a vámszakértő válasza, egy hasonló problémára. De biztos ő sem tudja jól, bár ez a szakmája!!:

[link]

2011. ápr. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!