Benzines vagy dízel Ford Fusion?
Ha azt egybefüggően teszed, tehát a motor leállítása nélkül, akkor az már jó lehet.
Viszont még akkor is megeshet, h megszivod, es kifogsz egy betegagy dizelt, aminel a szervizkoltsegen elveszited az osszes uzemanyagon megsporolt penzt. Eleg nagy lutri sajnos, es rengeteg a tevhit a nep fejeben (dizel mindig minden korulmenyek kozott jobban megeri, olasz es/vagy francia dizel szar, stb stb).
Tehat nem annyira egyertelmu, de megfelelo utanajarassal es kis szerencsevel jo valasztas lehet.
Mióta megvettem életem első dízelét azóta soha nem vennék többet benzinest. (ezzel mindent elmondtam)
nyomatékos, takarékos, könnyen eladható, tartja az árát stb...
Szóval én a tdci-t javaslom.
nekünk mind a kettő van.mind a kettő 1.4 tdci 1.4 duratech benzin.
A dizel szar,ugyan annyit eszik mint a benzines,ráadásul el fogy 140km óránál.A benzines jól van be járatva,az már frankóbb,persze 1.4 képest.a dizelnek télen be fagy a váltója,az elektronikája eszi az egőket.A benzinest meg csináltuk gázosra,40 ezer km- után egy gyertya csere.szerintem sokkal jobb a benzines.és hidd el amúgy nagyon kis frankó autó.az egyém 3éves 150ezer km-rel soha semmi baj,pedig kapja az ívet.olajat is csak 60ezer km után cseréltem először.nem bánod meg.
egy fotót nyomhatnál róla!
Sok balesetmentes km-t!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!