Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » C kategóriás jogosítványhoz,...

C kategóriás jogosítványhoz, honnan lehet kedvezményt kérni?

Figyelt kérdés
honnan lehet, ki jogosult rá és mennyi ez a kedvezmény?
2012. febr. 7. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Fordulj az onbucmanhoz.

Esetleg a tarha hivatalhoz.

Viccet félretéve sajnos sehonnan.

Régen 6-8 éve a munkaügytől lehetett tanfolyamot kérni.

Én is ott akartam de már rég nem támogatja ezt az állam mivel nem szakmának minősítették.

4 éve indult el az utolsó C,E kategóriás tanfolyam de arra is csak az jelentkezhetett akinek volt 2 éve C je.

Sajnos az az igazság hogy nem támogatják. Meg túl sok a kamionos és teherautós. Van 3 ismim gyárba húzzák az igát CE jogsival. 1 meg biztonsági őr C vel.

Én hónapok óta itthon ülök szintén nekem C kategóriám van. Jóformán kihalásos alapon vannak a melók erre is. Amit meg meghirdetnek melókat 100-an jelentkeznek egyből rá akiknek már van jogsijuk rég tehergépjárműre. Jajna ez van...

2012. febr. 9. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak:

És a haverjaid meg te akinek van C,E kategóriája több éve meg minden szükséges papírja. Nos tehát, ha nektek felajánlanának egy olyan munkát hogy 4-5 hét külföld és ezért cserébe 250-300 ezer forint. 4-5 hét után 2-3 nap pihenő majd újra minden elölről...Vállalnátok?

Vagy csak azért nem kaptok munkát mert itthoni meló kell +130-150 ezerért?

Erre azért kíváncsi lennénk , mert én is most akarom a C+E jogsit megszerezni + az engedélyeket és a net tele van munkával ahol ilyen feltételekkel keresnek sofőröket...

( gondolom a család miatt bele se gondoltok az ilyenféle melóba...)

2012. febr. 10. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!