C kategóriás jogosítványhoz, honnan lehet kedvezményt kérni?
Fordulj az onbucmanhoz.
Esetleg a tarha hivatalhoz.
Viccet félretéve sajnos sehonnan.
Régen 6-8 éve a munkaügytől lehetett tanfolyamot kérni.
Én is ott akartam de már rég nem támogatja ezt az állam mivel nem szakmának minősítették.
4 éve indult el az utolsó C,E kategóriás tanfolyam de arra is csak az jelentkezhetett akinek volt 2 éve C je.
Sajnos az az igazság hogy nem támogatják. Meg túl sok a kamionos és teherautós. Van 3 ismim gyárba húzzák az igát CE jogsival. 1 meg biztonsági őr C vel.
Én hónapok óta itthon ülök szintén nekem C kategóriám van. Jóformán kihalásos alapon vannak a melók erre is. Amit meg meghirdetnek melókat 100-an jelentkeznek egyből rá akiknek már van jogsijuk rég tehergépjárműre. Jajna ez van...
Első válaszolónak:
És a haverjaid meg te akinek van C,E kategóriája több éve meg minden szükséges papírja. Nos tehát, ha nektek felajánlanának egy olyan munkát hogy 4-5 hét külföld és ezért cserébe 250-300 ezer forint. 4-5 hét után 2-3 nap pihenő majd újra minden elölről...Vállalnátok?
Vagy csak azért nem kaptok munkát mert itthoni meló kell +130-150 ezerért?
Erre azért kíváncsi lennénk , mert én is most akarom a C+E jogsit megszerezni + az engedélyeket és a net tele van munkával ahol ilyen feltételekkel keresnek sofőröket...
( gondolom a család miatt bele se gondoltok az ilyenféle melóba...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!