Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket választanátok és miért?

Melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni hogy melyik kocsival járnék jobban a választási lehetőségek:

Audi A4 vagy A6 vagy BMW 520 vagy 525

Tisztában vagyok hogy nem olcsó maga a kocsi se a szervizelése sem.

Mivel még nem volt ilyen "felsőbb kategóriás" esetleg tudtok mondani árakat és véleményeket.

Melyiknek olcsóbb az üzemeltetése ezek közül melyiket érdemesebb megvásárolni és miért?

Ti dízelt vagy benzinest vennétek?

Köszönöm a segítséget

2012. febr. 7. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a kategőriában már mindegy, nagyságrendi különbséget nem tud senki sem mondani, mert nincs is. Ha rászánod magad egy ilyen járgányra, akkor tudnod kell, hogy többe fog kerülni. De látom ezt tudod is, írtad. Szóval innentől kezdve a tetszési index számít:D Felszereltség, a kínált járművek állapota dönthet.
2012. febr. 7. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:

A BMW5 az az A6-tal van egy kategóriában, az A4 inkább a 3asokkal.

Azt is kellene tudni, hogy mikori BMWre/Audira gondolsz.

Nekem a '95-02 korszakból a BMW E39 tetszik jobban, 04 után inkább az A6 :) Abból is összkerekeset kérnék, 3.0 dízel motorral.

Üzemeltetésben kb ugyanannyi lesz mindkettő, és mindkét esetben dízellel gazdaságosabb. Igaz öcsém egy E60 530i-t egy 1000km-es túrán 8liter alá vitt. :)

2012. febr. 7. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen évjáratban és árfekvésben gondolkodsz?
2012. febr. 7. 12:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Évjáratnak 2005-re gondoltam és minden félékepén használtat szeretnék és maximum 180.000 ezer kilométer legyen benne.

Az az igazság hogy én a BMW felé hajlok de sajnos elég nehéz találni jó kocsit és megfizethető áron.

Köszönöm a segítséget!

2012. febr. 7. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha 7 évesen 180 000 alattit akarsz, akkor vagy be kell mákolni egyet magánszemélytől vagy BMW Premium Selection.
2012. febr. 7. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyiket sem, mert utálom az európai szutykokat!

20/F

2012. febr. 10. 12:19
 7/7 Laki Andrea válasza:

BMW-t ajánlanám, megbízhatóbbak sokkal. Igaz nekem nem ilyen kicsim van, de kis motorral a fogyasztása sem lesz olyan eget verő. Bár, ha élményre vágysz, akkor mindenképp E32 750il!:))) Most 25 éves, és csak a kopóalkatrészeket kell cserélni.

Az sem mindegy, manuál, vagy automata váltós, az automatával bizonyos kilóméter után lehet gond, és az drága mulatság.

Nem mindegy kitől veszed, nagyon nem mindegy, azt ajánlanám, piacról meg se nagyon próbáld, nem azt találod benne, amit hiszel. A legjobb, ha külföldről be tudod hozatni, ott nagyon sok megkímélt van, jó áron.

2012. febr. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!