Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy volkswagen...

Szerintetek egy volkswagen golf-ból jobb egy diesel-es mint benzines?

Figyelt kérdés

2012. febr. 5. 20:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ok. Akkor a nepitelet.hu-n valszeg csupa mesemondo irogatja a horror tobbszazezres teteleket :)
2012. febr. 7. 10:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem a mesemondó, de nem kell azt hinni, hogy minden egyes dízelre ennyi pénzeket kell költeni. Ez az egyik.

A másik, hogy nagy százalékban használt autókról van szó X kilométerrel. Hogy hova van tekerve, nem mérvadó, de a paraszt írja, "hogy az a szemét autó 80 ezernél tönkrement".

Persze, van példa mindenre, de az én példám mutatja, hogy normális autót kell venni (egyébként én sem veszek újat) normálisan kell használni, karbantartani, és akkor sokszorosan visszahozza a dízel a felárát. Össze sem tudnám számolni, hogy hány millával lennék rövidebb, ha benzinessel jártam volna mindig.

2012. febr. 7. 11:22
 23/24 anonim ***** válasza:

ha valaki rendesen cseréli az olajat és nem Mol kúton tankol annak SEMMI baja nem lesz a dízelével! (tapasztalat)

Persze aki megveszi a legolcsóbb lehajtott sz.rt az ne sírjon ha tönkremegy!!!

2012. febr. 7. 11:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: gondolom nem évi 10 ezret mész vele. Nem is állítom, hogy akinek szempont a költség, és évi legalább 30-40 ezer km-t, vagy esetleg a többszörösét teszi bele, az benzinest vegyen...viszont igenis van szitu és felhasználás, amikor ez pont fordítva van.
2012. febr. 7. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!