Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy volkswagen...

Szerintetek egy volkswagen golf-ból jobb egy diesel-es mint benzines?

Figyelt kérdés

2012. febr. 5. 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Elég csak az árakra ránézned. Nem véletlen drágább a dízel. Mivel kereslet-kínálatról beszélünk, ahol az a termék drágább, ami jobb, így nem kell levezetnem, hogy miért drágább a dízel.
2012. febr. 6. 16:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Persze h nem, mert megallas nelkul hulyeseget beszelsz, igy nem is lenne sok ertelme.
2012. febr. 6. 16:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Csak sajnálni tudlak, ha nem érted, hogy miről beszélek.

Szerinted miért drágább? Ki venné meg drágábban, ha nem lenne jobb?

2012. febr. 6. 19:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Például az olyan sültbolondok, mint te, akik azt képzelik, hogy idézem "Minden autóban jobb!".
2012. febr. 7. 06:30
 15/24 anonim ***** válasza:

" Mitol lenne jobb egy hetkoznapi autoban a dizelmotor? Mert hogy van ra pelda, nyilvan, de mitol lenne ez vmifele altalanosan ervenyes szabaly?"

Kedvező a fogyasztása, nyomatékos a motor, bármikor könnyen eladható (keresik!) stb stb stb

Benzinest nem vennék többé!

2012. febr. 7. 10:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Közülünk csak te lehetsz a sült bolond. Tankold csak a benzines szutykodat, én addig eljárok 4,5 literrel is.
2012. febr. 7. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
69%

"Kedvező a fogyasztása"

jah, a kulonbozetet meg eselyes h otthagyod a szervizben

"nyomatékos a motor"

ultel te mar normalis benzinmotorral szerelt autoban? igen, a dizel nyomatekosabb, de egy jo benzinmotor is az, viszont azt legalabb lehet forgatni, nem mindenki szereti ha 1000 fordulat a hasznos tartomany merete.

"bármikor könnyen eladható (keresik!)"

Persze, itthon lehet mert meg mindig mindenkiben el a dizel = muszaki csoda nezet, es mindenki keresi a 10 eves hasznalt amde csak 100 ezret futott dizeleket. Lol.

2012. febr. 7. 10:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Felreertes ne essek. Szeretem a jo dizelmotort, volt is dizel autom, vezettem sokfelet, volt koztuk jo is, es rossz is. Nem vagyok benya fanboy, de az ilyen kommenteken, hogy "minden autoban jobb" fetrengve rohogni tudok csak.
2012. febr. 7. 10:12
 19/24 anonim ***** válasza:
51%
Ha egy olyan benzinesről van szó, ami megy is, az meg nem 2 literrel fog többet fogyasztani a dízelnél. Ha pörgeted, akkor meg főleg.
2012. febr. 7. 10:41
 20/24 anonim ***** válasza:
20 év és 500e Km alatt soha egy vasat nem hagytam szervizben a dízel motor meghibásodása miatt, úgyhogy én nem hiszek ezekben a mondákban.
2012. febr. 7. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!