Vidéken, földutón lehet autót vezetnem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szóval. Az lenne a kérdésem, hogy lehet e autót vezetnem jogosítvány nélkül vidéken, földúton??
Elöre is köszönöm a választ :))
2012. febr. 4. 12:57
1/8 anonim válasza:
Hivatalosan nem, kivéve, ha a földút a saját telkeden van illetve más valakinek a privát területe.
2/8 anonim válasza:
Ha a hivatalos részét nézzük akkor csak abban az esetben ha magánút, ahogy az előző is mondta. Egyébként nyugodtan, nem nagyon szoktak földúton járőrözni (értsd:sosem, csak ha valakit keresnek), ha neadjisten bele is futsz egy zsaruba akkor se fognak szívózni, én is kiszoktam vinni az öcsémet gyakorolni.
3/8 anonim válasza:
Gondolom gyakorolni szeretnél mielőtt lerakod a jogsit.Szerintem erre valami elhagyatott parkoló is jó vagy egy nem forgalmas út.
4/8 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Nagymamámnak van vidéken egy "tag" -ja, akkor ott gondolom lehet.
2. válaszoló: Értem, köszönöm szépen :)
3. válaszoló: Igen, a jogsihoz gyakorolnék :)
2012. febr. 4. 13:18
5/8 anonim válasza:
Parkoló jó lehet, de ott a váltást és a kanyarodást nem nagyon lehet gyakorolni (nincs elég hely, a közutat nem javasolnám, ha belefut egy ellenőrzésbe elég komoly bírság lesz a vége.
7/8 anonim válasza:
Engem pont a földúton állított le,de aztán tök rendesek voltak,még mondták is,hogy akkor már inkább itt mint közúton szóval nem bunkóztak.De jogosítvánnyal rendelkező személy mindenképp legyen veled.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2012. febr. 4. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!