Ma vettem uj aksit és amikor betettem a kocsiba mutatta a müszerfalon hogy töltésre szorul. Mi a baja?
Figyelt kérdés
Az elöző aksi már nagyon rossz volt ezért kellett vennem egy ujat.
Az uj teljesen jól müködik nem érzem azt hogy merülne de viszont ha rárakom a világitást akkor a müszerfalon megjelenik az aksi jele, de nem mutat semmi jelet hogy tölteni kellene. De viszont amióta benne van az aksi a központi zár nem müködik. Aksi probléma vagy elektronika lehet a baj? Vagy esetleg valami más?
2012. febr. 3. 18:23
11/20 anonim válasza:
Autószerelő és nem tudja mi a baj?
Én mondjuk megnézném, hogy a generátor töltővezetéke nincs-e elrohadva, rendesen benne van-e a saruban.
12/20 A kérdező kommentje:
Ő annyit mondott hogy autovillamosságihoz vigyem el.
2012. febr. 4. 15:48
13/20 A kérdező kommentje:
Ha elviszem, átnézi és elötte leadtam az infót hogy milyen kocsim van, és időpontot is egyeztettem akkor ki tudja javitani és lesz kéznél alkatrész ha generátornak baja van? Azért fontosak ezek a dolgok nekem mert a kocsim napi szinten használva van!(munkámhoz)
2012. febr. 4. 15:55
14/20 anonim válasza:
Az egyáltalán nem biztos, hogy lesz kéznél alkatrész. De másnapra általában bármit be lehet szerezni hozzá.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem hogy nem lesz komolyabb baja és még aznap meg tudják csinálni!
2012. febr. 4. 16:35
16/20 A kérdező kommentje:
Még olyan kérdésem lenne hogy mivel a generátor nem tölt mennyi km-t tudok elmenni a kocsival?
2012. febr. 4. 16:36
17/20 anonim válasza:
Szerintem így ne használd az autót! Csak a szerelőig gurulj el vele.
18/20 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy minden nap használom:S Holnap pl temetésre kell mennem vele.
2012. febr. 4. 19:15
19/20 anonim válasza:
Akkor legalább a javításig töltsd fel éjszakánkánt az aksit, és spórolj a világítással, meg minden elektromossággal. Helyben elporoszkálhatsz így pár napig, legfeljebb lerohadsz valahol, akkor meg hazasétálsz. Messzire azért ne menj így.
20/20 anonim válasza:
tedd fel elsökörben legalább 12-14 orára az aksit tölteni és ha utána is jelentkezik a probléma generátor töltését kell megnézni/én is jártam már ugy ,hogy vettem uj aksit nem volt jo mikor vissza vittem mondta az elado, hogy ezeknek az uj fajtáknak jot tessz ha 24 orát töltik. ez 5 éve volt azota semmi gond/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!