Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma vettem uj aksit és amikor...

Ma vettem uj aksit és amikor betettem a kocsiba mutatta a müszerfalon hogy töltésre szorul. Mi a baja?

Figyelt kérdés

Az elöző aksi már nagyon rossz volt ezért kellett vennem egy ujat.

Az uj teljesen jól müködik nem érzem azt hogy merülne de viszont ha rárakom a világitást akkor a müszerfalon megjelenik az aksi jele, de nem mutat semmi jelet hogy tölteni kellene. De viszont amióta benne van az aksi a központi zár nem müködik. Aksi probléma vagy elektronika lehet a baj? Vagy esetleg valami más?

2012. febr. 3. 18:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Milyen műszer mutatja azt, hogy töltésre szorul? Milyen autó ez?
2012. febr. 3. 18:43
 2/20 A kérdező kommentje:
Illetve a töltés jelzés van a müszerfalon, ami az olajnyomás mellett van. Elöbb probáltam hogy beinditottam a kocsit és már nem jelzett. De a központi zár és a belső világitás az utastérben nem müködött, és a rádió se kapcsolt be.
2012. febr. 3. 18:49
 3/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, azt se tudod, melyik visszajelző mit mutat. Így nehéz tanácsot adni.
2012. febr. 3. 18:53
 4/20 anonim ***** válasza:
A rádióval vigyázz! Ha nem tudod a gyári kódját, akkor 10 próbálkozás után letilt és kidobhatod!
2012. febr. 3. 18:57
 5/20 A kérdező kommentje:
Akkumulátor töltés visszajelzője világit egyfolytába pedig uj az aksi, és a felettebb emlitett dolgok nem müködnek. Valaki segitsen hogy mi lehet a baj? mitől lehet?
2012. febr. 3. 19:04
 6/20 anonim ***** válasza:

Ha csak simán gyújtásra teszed, akkor ég a töltésjelző.

Ha beindítod a motort, akkor kialszik. Ez így természetes. Kérlek mondd, hogy kamu kérdés...

2012. febr. 3. 19:20
 7/20 A kérdező kommentje:
Menet közbe is világitott. Egy ideig hagytam álló helyzetbe a kocsit, később elinditottam a kocsit akkor már nem világitott, de a központi zár meg a többi nem megy továbbra se.
2012. febr. 3. 19:41
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha járó motornál is világított, valószínű, hogy nincs töltésed. Így az is lehet, hogy a régi aksid is jó, csak emiatt merült le. A rádió meg a többi ehhez képest részletkérdés, talán egy biztosíték ment ki.
2012. febr. 3. 19:47
 9/20 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem is az akksi volt rossz, hanem a generátor.
2012. febr. 3. 22:15
 10/20 A kérdező kommentje:
MA elvittem autoszerelő haveromhoz és megnézte a biztositékokat azzal a "ceruzával", kicserélte és akkor se volt jó. Ugyhogy tényleg nem tudom mi lehet a baj.
2012. febr. 4. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!