Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől nem melegszik fel a víz?

Mitől nem melegszik fel a víz?

Figyelt kérdés
Van egy astra F-em 1,6l 1999-es évjárat amiben a vízhőfok mutató szinte fekszik 10km megtétele után. Ez kb 85 fokot jelent. Raktam kartonlapot a hűtő elé és így is. Meleg levegőt 6-7km után kezd el fújni. Eddig nem ilyen volt. Meg azért is furcsállom, mert a Ford Focusomban 1,4l 2001-es évjárat pedig 2-3km után már a víz ~90 fokos és fújja a meleg levegőt. Pollen szűrőt most cseréltem.Mitől lehet még?
2012. febr. 3. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
termosztát?
2012. febr. 3. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
a pollenszuronek mi koze ahoz hogy nem melegszik a viz???!!!?!.........nezd meg van-e a kocsidban eleg hutoviz,ha van akkor legtelenitsd a rendszert,ha akkor se jo mosd at a rendszert hogy a vizkovet meg a sok szutykot kimossa ,ha akkor sem jo termosztatcsere,ha akkor sem futoradiator csere.....
2012. febr. 3. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
hideg van ilyenkor ne várd felugorjon 90 re nem nyár van ...termosztát csak ugy tudom akkor lehet baj ha melegszik de nem nyit ki ...és igy nem tud lehulni a motor vize...!termosztát nem nagy cuc pár forint egy kis gomba magad is kicserélheted ha olyan helyen van ugyan ugy ted visza mint volt.enyi...hutő vizet enged le majd ha nem régi tölsd vissza ha régi cseréld le...sporolsz pénzt....
2012. febr. 3. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
mondjuk akkor kapcsolsz fűtést ha már felmet a hőfokmérő és láss csodát hamarabb melegszik :o
2012. febr. 3. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
én is raktam egy 1cm vastag műanyag lapot a hűtő elé közvetlen és ,ég így sem akar melegedni, 15km után is csak éppen hogy bemelegedik a motor..Rettentő hideg van....
2012. febr. 4. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor tuti radiátor...melegszik de nem elég meleg !vagy lehet még egy dolog ,a kapcsolo lehet ha nem digitális a hátul való acél drot kilazult és nem huz elégé a gomb a meleg felé.egyik ismimnek ez volt ...öreg kocsi volt
2012. febr. 4. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:
elismerésem majdnem mindenkihez !! mi a köze a fűtő radiátornak ahhoz ,hogy nem melegszik a víz a motornál? a kérdező írta"a vízhőfok mutató szinte fekszik! ezt radiátor cserével nem lehet javítani!!! a termosztát képes úgy tönkre menni ,hogy nem képes elzárni a vizet!!!így lehetséges ,hogy a termosztát is hibás lehet! ha minden jó műszakilag akkor is el kéne érni az üzemi hőfokot a motornak 8 km-nél a hideg idő ellenére is!!! a hűtő takarás is jó meg oldás lehet!
2012. febr. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!