Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Swift akkumulátorát hogyan...

Swift akkumulátorát hogyan kell ki és visszatenni? (mire figyeljek, mi a szigorú sorrend stb)

Figyelt kérdés

Nem szeretnék rövidre zárni semmit :)

Köszi a válaszokat

2012. febr. 3. 11:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Karesz69!

Levett negatív akkusarunál a pozitívat hiába érinti valaki a testhez már nem okoz zárlatot! A generátort pláne nem nyírja ki, mivel a motor áll!

Netán te rendszeresen járó motornál cserélsz akkumulátort?

No és ha járó motornál "véletlenül" testre ér a pozitív saru akkor már nem nyírja ki a generátort? Egyszer próbáld ki milyen szépen szikrázik!

Ha hülyeségeket irkálsz, legalább ne erőlködj annyit!

2012. febr. 3. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:
karesz69, a kérdező épp nem tapasztalatokra kívácsi, hanem a szigorú sorrendre. Ez nem egy "ki hogy szokta csinálni" kérdés, hanem "hogyan kell szabályosan". Egyébként eszemben sem volt fikázni, csupán csodálkozásomat fejeztem ki, hogy ha 26 éve a szakmában dolgozol, hogyhogy épp szabálytalanul végzed az akksi-szerelést. Igaz hogy én még csak kb. tízszer cseréltem akkumulátort, mert egész más szakmában dolgozom, de utánajártam, hogyan kell, nehogy rosszul csináljak valamit.
2012. febr. 3. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:

"De gondolom,hogy te jobban értesz hozzá,mint aki ebben dolgozik,nap mint nap."

Felesleges nagyképűsködnőd ezzel, csak saját magad járatod le vele, hogy ennyire nem értesz a szakmádhoz.

Először a --t szedjük le. Egyik szomszédom nekiállt fémszíjas órában akkut cserélni és a +-val kezdte. Hozzáért az órájával a karosszériához aztán úgy kellett kiműteni a kezéből az órát...

2012. febr. 3. 23:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Meggyőzött valamelyik válasz?

2012. febr. 4. 04:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Talán azért nagyképűsködött, mert megérezte valahogyan a hetedik érzékével, hogy a 87%-os válaszadó csupán egy nő...
2012. febr. 4. 04:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Egyem a szíveteket :)

Ez miatt tényleg nem kellett volna ölre menni :)

Kicseréltem -+ sorrendben, tényleg így javasolta más is, de azért ekkora vitát csak nem érdemelt a kérdés :)

Szép napot!

2012. febr. 4. 07:16
 17/18 A kérdező kommentje:
És persze köszönöm a válaszokat :)
2012. febr. 4. 07:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs mit!
2012. febr. 4. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!