Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Swift akkumulátorát hogyan...

Swift akkumulátorát hogyan kell ki és visszatenni? (mire figyeljek, mi a szigorú sorrend stb)

Figyelt kérdés

Nem szeretnék rövidre zárni semmit :)

Köszi a válaszokat

2012. febr. 3. 11:17
1 2
 1/18 anonim válasza:
26%

Elöször mindenképpen a pozitív sarut vedd le,utána a negatívot.A negatív saru megy az autó karosszériájához,test.

Visszaszerelésnél elöször bekötöd a negatív sarut,utána a pozitívot.Mindenképpen valamilyen rossz pulóvert,vagy munkás kabátot használj,mert a sav,megeszi a ruhádat.

Ha van risztód,legyen a kezedben a távirányító,mert cserénél mikor visszaszereled vinnyogni fog.

2012. febr. 3. 12:01
 2/18 anonim válasza:
0%
Bocs,az a betü kimaradt.
2012. febr. 3. 12:02
 3/18 anonim ***** válasza:
35%

Pont fordítva!

Kiszerelésnél először a negatívat veszed le, beszereléskor először a pozitívat teszed fel.

[link]

2012. febr. 3. 12:16
 4/18 anonim válasza:
33%
Szerintem meg nem.Ha elöször a negatívot veszi le,akkor a pozitívot össze tudja zárni a testtel,ami kinyírhatja a generátort.26éve vagyok a szakmában,én mindíg így csináltam.
2012. febr. 3. 12:33
 5/18 anonim ***** válasza:
2012. febr. 3. 12:47
 6/18 anonim ***** válasza:
2012. febr. 3. 12:48
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Lehet hogy 26 éve rosszul csinálod??

2012. febr. 3. 12:52
 8/18 anonim válasza:
27%
Én a saját tapasztalataimat írtam le,nem pedig beillesztek a netről cikkeket.Úgy gondolom,hogy a kérdezőnek kell választ adni,majd ő eldönti,hogy melyik felel meg neki,nem pedig a válaszadót fikázni.De gondolom,hogy te jobban értesz hozzá,mint aki ebben dolgozik,nap mint nap.
2012. febr. 3. 13:57
 9/18 anonim ***** válasza:

Minden lézető forrás fordítva írja, ez azért elgondolkodtató lehet..

De várjuk más hozzáértők válaszát is.

2012. febr. 3. 15:34
 10/18 anonim ***** válasza:

Miután a sarukat leszedted van az aksi tetején egy fém tartó két szélén csavarral. Azokat kilazítod és a fémpálcákat ki lehet akasztani. Utána kiemeled az aksit és kész.

Legalábbis a mi Swiftünkbe eredetileg így volt. Aztán nagyobb aksi miatt kicsit át lett alakítva.

2012. febr. 3. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!