Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most szombaton utcán parkoló...

Most szombaton utcán parkoló autótokat hogyan óvjátok ez extrém hidegtől?

Figyelt kérdés
Milyen praktikát szoktatok bevetni hogy a lehető legkisebb károsodásnak legyen kitéve az autó? Én mélygarázsba gondolkodom amíg extrém időjárás lesz.
2012. febr. 2. 18:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekünk a 10 éves Suzuki 10 éve a legnagyobb hidegben is utcán áll, mégis egyből indul, így bízok benne, hogy most se lesz máshogy :)
2012. febr. 2. 18:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Adok rá sapkát. Miért, mi lesz vele? Megfázik?
2012. febr. 2. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Melygarazsban! Mitol extrem?Hogy telen hideg van? Itt Svedo.ban qrva hideg van,de a hidegtol nem lesz baja az autonak.Kicsit tovabb kell melegiteni indulas elott.
2012. febr. 2. 18:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Hmm. :D Végülis igaz neem fázik meg,csak tudjátok nekem OLASZ autóm van. És ugye az egy kényes fajta :D ...Tehát mélygarázsban a helye
2012. febr. 2. 18:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Mitol lenne kenyes? Akkor a volvo a meleget nem birja,mert sved?
2012. febr. 2. 18:50
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
2012. febr. 2. 18:52
 7/16 A kérdező kommentje:
Háát nem tudom h a Volvo milyen. Tapasztalat hiányában nem ítélkezem. És kényes igen,mert érzékenyebbek a szerkezeti elemek, az elektronika,meg minden.
2012. febr. 2. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
És milyen olasz kocsid van?
2012. febr. 2. 19:10
 9/16 anonim ***** válasza:
milyen extrem idojarasrol van itt szo?ja hogy -20 fok van?lehet egyeseknek nem tunt fel de akkor szolok TÉL van......barmilyen hihetetlen is...........ahogy turorudi irta adjal ra sapkat meg salat....nekem is olasz autoim vannak,nem tudom azok mitol lennenek kenyesebbek a hidegre mint a tobbi auto.........amugy meg azzal hogy beallsz egy melygarazsba nem tudom mi lesz jobb.....hogy ott talan csak-15fok van......??!!!?!?!
2012. febr. 2. 19:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt olasz autóm (Iveco Euro Cargo), és Ausztriában, a mínusz 18 fokban első próbálkozásra indult.

Mátraszentimrén, 15 centis hóban, saccper mínusz 15 fokban -jó 15 éve?- a szívómotoros, már akkor se fiatal IK256 -os a 3. gombnyomásra beindult, kétnapi pihenő után. Igaz, hogy az első öt percben nem lehetett látni a kocsit a füsttől, de ketyegett.

Amivel védeni tudod: Megfelelő dermedéspontú fagyálló folyadék a hűtőrendszerben, szintén megfelelő dermedéspontú ablakmosó folyadék.

Az ajtók gumiprofiljait pedig kend át glicerinnel (patikában kapható, és nem sok kell belőle), hogy az esetlegesen megolvadó, és a gumiprofil alatt maradó csapadék ne "ragassza" a vázhoz a gumiprofilt -így nem szakad le ajtónyitáskor.

Kb. ennyi. A ráesett havat pedig egyszerűen le kell söpörni róla. (ám ami alatta van jégréteg, azt nem szabad felvakarni -tönkreteszi a fényezést).

2012. febr. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!