Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek melyik polír márka...

Nektek melyik polír márka vált be?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Turtle Wax.Ebbe a márkába még nem csalódtam.A SONAX-ot is próbáltam az se rossz de a Turtle Wax szerintem jobb.
2012. febr. 2. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Turtle Wax szintén
2012. febr. 2. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Prevent polírkrémet is használtam már azzal se volt baj, nagyon szép lett tőle az autó, de jelenleg én is Turtle Wax ot használok azt a kéket, metálfényre.
2012. febr. 2. 23:23
 4/6 anonim válasza:
Az ilyen olcsóbb féle (1-2 ezer Ft-os) polír és wax anyagok között oké, hogy a Turtle Wax jó, de hogy csak egy alapos mosást vagy max 2-3 hetet bír ki, ha kint áll az ég alatt egész nap az autó (jobb esetben), az tuti biztos. :/ Ha valamikor lehetőségetek van Autoglym-es anyagot rákenni a kocsira, egy alapos kocsimosás után, akkor nyugodtan próbáljátok ki. :D Az Autoglym-es HD Wax 6-8 hónapot kibír és ugyanazt a hatást teszi ki az elején és a végén is és ez tényleg védi a fényezést, mert nem csak szilikon és egyéb olaj keverék. Polírozásba pedig a Turtlewax azért nem jó, mert leginkább csak fényesítő anyag, egy normális karcot nem tüntet el. Ha egy gépi polírozást nézünk, van ahol 15 ezer forint, azért mert nem lesz tartós és olcsó anyagokkal dolgoznak, de ha máshol 40 ezer vagy a fölött van, ott nem hogy tartós és gyönyörű lesz, hanem arra is odafigyelnek, hogy ha lehet, az összes lakkot ne szedjék le a kocsidról... :)
2012. febr. 26. 15:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudnál ilyen minőségi polír márkát mondanni,amit lehet kapni Magyarországon is? :)
2012. febr. 28. 08:45
 6/6 anonim válasza:
Amit használok és bevált és ár/arány nagyon megéri, az az Autoglym. www.autoglym.hu :) Lehet venni Mo-n is már. :)
2012. márc. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!