Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó autó márka a HYUNDAI?

Jó autó márka a HYUNDAI?

Figyelt kérdés
Szeretnénk 6 személyes autót venni, mivel 4 picúrkánk van, és több hyundai márkájút is találtam hirdetési portálokon, de egyáltalán nem ismerem a márkát. Szívesen fogadnám az érveket és ellenérveket. Előre is köszönöm!

2012. jan. 18. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Sokan leszólják mert koreai. A motorokat ha jól tudom Mitsubishi licence alapján fejlesztették tovább a koreaiak. Ha arra kell, hogy kényelmesen és üzembiztosan elvigyen A pontból B pontba akkor megfelelő, de ne várj tőle csodákat. Én egy Hyundai Elantra-t használok. Az egyik autós teszt azt mondta rá, hogy egy igazi nagyméretű munkaautó. Eddig 105 ezer kilométert mentem vele. Meghibásodás nem volt, csak a szokásos forgó kopó alkatrészeket cseréltettem. ( fék, ékszíjak )

Az alkatrészek sajnos viszonylag drágák, mint a távol-keleti márkáknál általában. Nincs utángyártott, az eredetit kell megvenni.

2012. jan. 18. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

Soha... Eladhatatlan!

Japánt vagy németet keress. (toyota, Vw sharan stb)

2012. jan. 19. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
+ marha drága hozzá az alkatrész...
2012. jan. 19. 11:02
 4/7 anonim válasza:

Csak jót hallottam róla.

Tulajdonképpen egy Koreai Suzuki koppintás...

Igénytelen, elmegy a világ végére...

Alkatrész árairól nem tudok sokat.

2012. jan. 19. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:

"Soha... Eladhatatlan!"

Nem értetted a kérdést, a kérdező venni akar és nem eladni. Sőt, az hogy állításod szerint "eladhatatlan" neki csak jól jöhet: sokkal olcsóbban megkap egy Hyundait mint egy vele azonos VW-t vagy Toyotát, mivel kissebb rá a kereslet. Egyébként márkaszervízi átvizsgálás után nyugodt szívvel lehet venni Hyundait is.

2012. jan. 19. 13:44
 6/7 anonim válasza:
Nem igazán ajánlom. H1-es kisteher autóm van. Elég sok gondom volt vele sokszor volt szervizbe és nagyon sokba kerül a javitása. Volt hogy egy olajcsere 80000ft volt a márka szervizbe!!!
2012. jan. 19. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó! A márkaszervizeket nagy ívben kerüld...Egy olajcsere nem lehet több 20-25 000ft-nál!!
2012. jan. 20. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!