Egy golf II-nek mennyi a maximális utazósebessége, amit bír?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 18:40
1/13 anonim válasza:
egy 1.6szívó dízelnek nagyon max 130, egy 16szelepes 1.8gtinek 200felett is akár...
2/13 anonim válasza:
1.8gti-nek 200 fölötti UTAZÓSEBESSÉGE? Azért azt megnézném, amikor végig tolod Pesttől Nyíregyházáig az M3-on nyáron 210-zel.
4/13 Dozer007 válasza:
A golf GTI utazósebessége 130-140 km/h Itt még aránylag normálisan is fogyaszt.
200 -at is megy persze, de nem arra tervezték, hogy fiatal fickócápák annyival "utazzanak" vele.
Előző:... Tőled se veszek kocsit ;) :D
5/13 anonim válasza:
1,3-as motorral 100 környéke az utazó. A max. meg 150 körül van. A maximális utazósebességet meg nem tudom mi.
6/13 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem bírja a 200-at.A gyári vége a Golf II 1.8 gti-nek 209km/h, de ez qrvára nem az utazósebessége.
7/13 anonim válasza:
utazó sebesség 50KM/h,90KM/h130KM/h
8/13 anonim válasza:
A kérdés az volt,hogy mit bír...
Azt a kis sárga könyvet meg én is fel tudom mondani.
Bár én 208-ra emlékszek,a valóságban meg elbírna egy 240-es órát.
És én sem akarok senkit száguldozásra késztetni,de az sem elítélendő,ha valaki helyes megítélés után odalép neki.
Nameg aztán itt a szószólók is mindig minden szabályt betartanak.Én biztos vagyok benne...
Szóval,igen,bírja a 200 feletti tempót huzamosabban.
9/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nagyon kíváncsi voltam, mert nem találtam sehol, és pár éven belül tervezek venni egy golf II-t
2012. febr. 1. 19:59
10/13 A kérdező kommentje:
és a gyorsulásáról, esetleg az egyes sebességfokozatok (vég)sebességét
2012. febr. 1. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!