Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 550 000Ft alatt milyen sport,...

550 000Ft alatt milyen sport, sportos autót tudtok?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretnék 2000ccm feletti és lehetőleg 150 Le alatti lenne az optimális. HONDA PRELUDE 3 gen-re találtam első neki futásra.
2012. jan. 30. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha ennyit tudsz csak rászánni, vegyél egy városi kisautót a mindennapokra, és fizess be egy egyszeri Porsche vagy Ariel Atom tesztvezetésre. A kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.

Magyarul, 550 ezerért nem nagyon kapsz te szart se, amit meg mégis, arra kb ugyanazt az összeget már az első fél évben újra ráköltheted. A köbcenti amúgy marhára nem számít, de 150 le alatt max a feeling sportos. Bár attól függ, ha könnyű az autó egész jó lehet. Pl Mazda Mx-5, ami ráadásul roadster, és az egyik legkiválóbb...de 550ért felejtős.

2012. jan. 31. 00:13
 12/13 anonim ***** válasza:

"Gti,R32 nem sportos?"

Nézd, én nem ismerem az iskolai végzettséged, sem pedig a műveltséged, de ha elolvastad volna a hozzászólásomat láthatnád hogy én nem ezt írtam. Sajnálom hogy szövegértelmezési problémáid vannak, javaslom fordulj vele szakértőhöz.

"Erre belinkeltél hat atom fostalicskát:):):)"

Mi az hogy atom? Meg ki mondja hogy fostalicska? Nem hinném hogy képeken keresztül ezt sokan meg tudnák állapítani, így sajnos kénytelen vagyok feltételezni hogy neked nem az autókkal, sem pedig a típusokkal van bajod (gondolom tapasztalataid sincsennek velük), hanem szimplán elfogult vagy. Csak azt nem értem hogy ha nem tudsz pártatlan maradni akkor miért lovallod bele magad olyan vitákba amikhez nem értessz. Mondjuk az autókhoz. A 3 smileyt meg tartsdd meg máskorra.

2012. jan. 31. 14:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Punto GT 1,4-es motor 130LE De kényes, állandó karbantartás igényel. pl:

[link]

2012. jan. 31. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!