Kuplungszerkezet cserélve lett, de beesik a pedál. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A kinyomórúd olyan, mintha nem jó pozícióba lenne. A pedál nagyon puha és beesik. Próbáltam meghúzni a bowden állító csavart, de ekkor is nem a megszokott, határozott pedál volt, mint régen. Helyette puhán nyomható és benyomva nyikorgó hangot hallat, ráadásul nem is nyomja ki a csapágyat. Lehetséges, hogy kiakadt? Nem szeretném megint szétszedni, mert eléggé macerás.2012. jan. 30. 15:05
1/13 anonim válasza:
Ha szervizbe csináltattad akkor vedd fel velük a kapcsolatot,és követeld hogy javítsák a hibát. Velem ugyanez volt. megmondtam hogy járóképtelen az autó küldjenek ki autómentőt és csinálják meg,külömben feljelentést teszek. Nem voltam durva,csak határozott. Nem volt más választásuk megtették.+ még egy alvázvédelemmel is kedveskedtek.
Tehát ha szervizbe volt és garanciális akkor élj is vele.
Üdv :)
2/13 A kérdező kommentje:
Üdv! A szerviz én vagyok jelen esetben. Olyanok véleményét szeretném megtudni, akik csináltak már kuplung cserét minimum. Motort is raktam már össze többször is.
2012. jan. 30. 15:45
3/13 lodarazs válasza:
Pedig muszáj lesz megint szétszedni. Ha jól raktad fel a csapágyat, akkor nem tud kiakadni. A kuplungtárcsa nem fordítva van benne?
4/13 anonim válasza:
Hát nem tudom valamennyire szerintem normális ha könnyebb kinyomni én tavaly nyáron cseréltem és az új kuplungot sokkal könyebb volt kinyomni furcsa is volt azt hittem nem jó de azóta is jó szóval.
5/13 A kérdező kommentje:
De az már sokkal feltűnőbb, ha a pedál benyomására sem történik semmi, nem?:)
2012. jan. 30. 19:01
6/13 A kérdező kommentje:
Most úgy értesültem, lehetséges hogy összerakás során a csapágy leesett a tengelyről vagy eltört. Ez esetben megint szét kell szedni.
2012. jan. 30. 19:14
7/13 anonim válasza:
Igen az már feltűnőbb jelenség:)
8/13 anonim válasza:
Kuplungot a műveleted végén lelégtelenítetted?
9/13 A kérdező kommentje:
He? Mit kell azon légteleníteni? Nem is lehet, mert bowdenes. A kuplung szerkezet meg nem vákuumban dolgozik, ha arra gondolsz XD
2012. jan. 31. 22:05
10/13 anonim válasza:
Vannak autók amiken hidraulikus a kuplung de akkor a tieden nem az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!