Gépjármű vezető szakoktatókat Magyarországon mennyire becsülik meg?
Úgy tudom középiskolai végzettség elég hozzá hogy oktató lehess. Elengedhetetlen egy b Jogosítvány.
Évente Le kell vizsgázniuk az oktatóknak kreszből szigorított módban.
Szerintem jó szakma és megbecsülik őket az emberek is kedvesek velük. Sok lehetőségük és juttatásuk van amivel tudnak élni.
A kérdés a megbecsültségre vonatkozik, így erre válaszolok:
Pff....
Hát Mo-n sajnos nagyon sok a kontár, idióta, felelőtlen, idegbeteg oktató. Ezeket nem hogy megbecsülni nem lehet, de még csak oktatónak nevezni is gáz. Vannak nagyon jó oktatók akikre valóban fel is néznek a tanítványaik, de sajnos ilyenből nagyon nagyon kevés van. Nekem szerencsém volt, ilyennél voltam, és nagyon tiszteltem, szerettem.
Ha jó oktató leszel, meg fognak becsülni, ha nem nem. De arra készülj hogy sok emberben (így bennem is )van egy negatív előítélet a sok kontár miatt.
Telített a piac, mindenki nyomott árakon dolgozik (legalábbis pesten), ezért aztán sok a "feketézés", hazudozás, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!