Nehéz átalakítani egy 2000-es évjáratú Opel Omegát balkormányosra?
Annyira nem nehéz, ha jól sejtem már ennek a tűzfalán is ki van képezve mindkét oldalon a szükséges lyuknak a helye.
Kell hozzá egy új müszerfal, szakértelem és idő ( meg lehet egy két dolog ami nem szimmetrikus ).
Ismerősnek ilyen Focusa van, nem mondani meg róla , hogy az is jobbkormányos volt.
Első gond az, hogy a karosszériát legálisan nem cserélheted ki. Az alvázszámot áthegesztheted a tiedből, de az azért rizikós.
A második, hogy elég sok dolgot kéne ott alakítgatni. Futómű, kormánymű, ezek rögzítési pontjai a kasznin, műszerfal, lámpák, meg a fene tudja. Nem véletlenül adják az angol autókat olyan olcsón.
Köszönöm a válaszokat!
Amikor 700 ezerért vettem a magyar papirost, annak csak fényezési hibái voltak. Tavaly novemberben meg egy balesetet akartam elkerülni, de végül csak sikerült. Utána egy ismerősömnek kölcsönadtam az autót, az meg egy parkolóban legyalulta a fél oldalát.
Így hát úgy döntöttem veszek egy komplett autót és megcsinálom. Egyedül abban nem vagyok biztos, hogy a kormányműnek megvan-e a helye a túloldalon is? Mert teljesen ugyanaz a kasztni csak az embléma más, meg a kormány helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!